Tera – Küzdj meg egy istennel és használd okosan az új Talent-rendszert!

A Gameforge betekintést engedett a Tera 76-os Patch tartalmába, amiben megérkezik majd az Elin Brawler, a régóta várt talent-rendszer és egy isteni lénnyel történő harcban is részt vehetünk.

Tera - Küzdj meg egy istennel és használd okosan az új Talent-rendszert!

Kezdjük az elején. A 76-os Patch-el megérkezik a régóta várt (haha) Elin Brawler, aki rendkívül aranyosan fog a halálba küldeni majd mindenkit az eget rengető ütéseivel. Ennyit az Elin Brawler-ről.

Tera - Küzdj meg egy istennel és használd okosan az új Talent-rendszert!

Ami talán érdekesebb az a Talent-rendszer és az EP pontok. Lehetőségünk nyílik rá, hogy új játékstílust fedezzünk fel magunknak és testreszabhassuk hősünk erősségeit a Talent-rendszer segítségével. 65-ös szinttől nyílik rá lehetőségünk, hogy elkezdjük gyűjteni az EP XP-t. Lesz egy EP bár, ami ha megtelik, akkor kapunk egy EP pontot. Az EP menü eléréséhez a menüben lévő sisak ikonra kell kattintatnunk, ahol is a megnyíló ablakban lesz lehetőségünk képességeink erejének növelésére, illetve különféle passzív hatások betanulására. Növelhetjük a támadások erejét, csökkenthetjük a visszatöltődési időt, gyorsabban mozoghatunk és így tovább.

Tera - Küzdj meg egy istennel és használd okosan az új Talent-rendszert!

A különféle talentek megtanulásához eltérő mennyiségű EP pontra lesz szükségünk. Többször kiválaszthatjuk ugyanazt a talentet is, ebben az esetben a hatása megerősödik. Az EP bárt bármelyik karakterünkkel feltölthetjük az adott szerveren és annak hatásai az egész account-ra kiterjednek. Minden pont, amit megszerzünk, azt minden karakterünk megkapja, így minden karakterünk részesülhet az előnyeiből.

Tera - Küzdj meg egy istennel és használd okosan az új Talent-rendszert!

Érkezik egy új dungeon is a Tera-ba, Bahaar”s Temple, amiben egy valódi istenséggel kell majd szembenéznünk. Amikor Castanica-t elpusztította a tűz, akkor már mindenki tudta, hogy ez Bahaar ébredésének félreismerhetetlen bizonyítéka. Bahaar nem bújik meg a csatlósai mögött, hanem egy az egyben kiáll majd ellenünk és bizony elég hamar leolvasztja a húst a csontjainkról, ha nem vagyunk elég gyorsak.

Készen álltok a kihívásra?