HírekKonzolMMORPGTera

Tera – Indul a második konzolos nyílt béta

Készüljetek fel a második menetre, ugyanis március 16-án, azaz holnap indul a Tera konzolos nyílt bétájának a második szakasza.

Tera - Indul a második konzolos nyílt béta

Azonban sajnos a második nyílt béta, csak az elsőn is részt vevőknek nyílik meg holnap és jelenleg a kliens letöltése sem elérhető. A múlt hétvégi nyílt béta hatalmas siker volt, rengeteg pozitív reakció érkezett az EnMasse felé, igaz sokszor voltak gondok a klienssel, de a holnapi teszten már jobban szerepel majd az is.

Az egyik legnagyobb fájdalom a lag és a sok összeomlás volt, amikor 200-nál is több játékos illegette magát ugyanazon a szűk területen egy időben. Ennek kiküszöbölésére terveznek több channelt, és channel-enként limitált játékosszámot. Remélik, hogy ez segít ezeken a problémákon.

Számos hiba is kijavításra került az első teszt óta, például az UI nem fog bezáródni magától ha más játékos pegazust használ a közelünkben, vagy ha épp a teleportal-al beszélünk. A játékosok és NPC-k nevei már nem fognak random eltűnni, amin csak egy kliens újraindítás segíthet. A szinthatárt megemelik 58-ra, ami további elérhető területeket és dungikat hoz magával. Továbbá általános stabilitási fejlesztések is történtek.

A már meglévő Tera kliens frissíteni fogja magát és az előző tesztben elkezdett karakterekkel folytathatjuk tovább a játékot.

Íme a menetrend, az idők átszámításához nyugodtan használjátok ezt.

Tera - Indul a második konzolos nyílt béta

Minden nyílt bétában részt vevő játékos kap egy exkluzív Blue Angel Halo-t, amikor a játék elindul.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár