Tera – Indul a második konzolos nyílt béta

Készüljetek fel a második menetre, ugyanis március 16-án, azaz holnap indul a Tera konzolos nyílt bétájának a második szakasza.

Tera - Indul a második konzolos nyílt béta

Azonban sajnos a második nyílt béta, csak az elsőn is részt vevőknek nyílik meg holnap és jelenleg a kliens letöltése sem elérhető. A múlt hétvégi nyílt béta hatalmas siker volt, rengeteg pozitív reakció érkezett az EnMasse felé, igaz sokszor voltak gondok a klienssel, de a holnapi teszten már jobban szerepel majd az is.

Az egyik legnagyobb fájdalom a lag és a sok összeomlás volt, amikor 200-nál is több játékos illegette magát ugyanazon a szűk területen egy időben. Ennek kiküszöbölésére terveznek több channelt, és channel-enként limitált játékosszámot. Remélik, hogy ez segít ezeken a problémákon.

Számos hiba is kijavításra került az első teszt óta, például az UI nem fog bezáródni magától ha más játékos pegazust használ a közelünkben, vagy ha épp a teleportal-al beszélünk. A játékosok és NPC-k nevei már nem fognak random eltűnni, amin csak egy kliens újraindítás segíthet. A szinthatárt megemelik 58-ra, ami további elérhető területeket és dungikat hoz magával. Továbbá általános stabilitási fejlesztések is történtek.

A már meglévő Tera kliens frissíteni fogja magát és az előző tesztben elkezdett karakterekkel folytathatjuk tovább a játékot.

Íme a menetrend, az idők átszámításához nyugodtan használjátok ezt.

Tera - Indul a második konzolos nyílt béta

Minden nyílt bétában részt vevő játékos kap egy exkluzív Blue Angel Halo-t, amikor a játék elindul.