HírekKiemeltKonzolMMORPGTera

Tera – Hírek a konzolos verzióról

Korábban még 2017 szeptemberében adtunk hírt a Tera konzolokra szánt verziójáról, amit év végén egy technikai teszt követett. Azt tudtuk, hogy már nincs olyan messze a végeredmény, de most már azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor érkezik majd.

Tera - Hírek a konzolos verzióról

Mindig is szó volt a Tera konzol verziójáról, még ha nem is a fejlesztők, hanem a játékosok között. Maga a koncepció, hogy a Tera átkerüljön konzolra már évek óta létező téma. Az első igazi lépést azonban tavaly márciusban tette az En Masse, amikor bejelentette hivatalosan, hogy lesz konzol verzió. Akkoriban a bétát még 2017 decemberére mondták, amiből csak egy technikai teszt lett.

Most azonban újabb infók láttak napvilágot, az En Masse egy frissen kiadott videójában. Úgy tűnik, hogy Észak-Amerikában és Európában 2018 első felében érkezik meg a Tera PS4-re és Xbox One-ra. A késlekedést többek közt Korea konzolos fejlesztési tapasztalatának hiányával indokolják. No meg a free-to-play model pontos kivitelezésével is akadtak gondok. Úgy tűnik azonban, hogy ezeken túlléptek.

A lényeg, hogy 2018 első fele.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár