HírekMMORPGTera

Tera – Év végi Extravaganza event

Itt van már az év vége, elfogyott a bejgli és a halászlé, ráadásul az amerikai Tera is készül egy kis eseménnyel, hogy kellemesebbé tegyék a 2018-as évbe való átlépést.

Tera - Év végi Extravaganza event

December 30-án szombaton indul az Extravaganza event, ami egészen január 2-ig fog tartani. Az event ideje alatt az alábbi dungikban duplázódik a szokásos loot, valamint esélyünk lesz szerezni a tél témájú loot box-okból is néhányat.

RK-9 Kennel
RK-9 Kennel (Hard)
Broken Prison
Sky Cruiser Endeavor
Lilith’s Keep
Lilith’s Keep (Hard)
Thaumetal Refinery
Thaumetal Refinery (Hard)
Kalivan’s Dreadnaught
Kalivan’s Challenge
Ravenous Gorge
Shattered Fleet

Továbbá ha december 31-én belépünk a játékba l 23.45 – 00.15 között, legalább egy percre (EST, CST, MST, PST időzónák szerint), akkor egy Big-Badda-Boom Box is a markunkat üti majd, amiben 100 újévi tűzijáték lesz, hogy megfelelő eszközök birtokában ünnepeljünk az újévet a játékban. Ha mind a négy időzónának megfelelő időben belépünk, akkor akár 4  Big-Badda-Boom Box-ot szerezhetünk. A pontos időpontok átváltásával ezen keresztül bíbelődhettek.

Ha sikerült megszerezni a tűzijátékokat, akkor január 30-ig el kell durrogtatnunk mindet, ugyanis aznap eltűnnek az inventory-ból.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár