TERA EU – Két új szerver, fejlődési eventek

A tegnapi nap folyamán a hosszú karbantartás után két új szervert kapott a TERA MMORPG Európában. Dagon és Bahaar néven érkezett a két szerver és ezzel egy időben indult pár izgalmas fejlődési event is, amiknek hála most érdemes lesz új karaktert húzni a friss szervereken.

TERA EU - Két új szerver, fejlődési eventek

League of Levelers néven fut az új event, és sok-sok ajándékot szerezhetünk szintlépésekből. Az event egészen július 2-ig tart, tehát érdemes addig altozgatni és persze meghódítani az új szervereket. A magyar játékosok valószínűleg a Bahaar szervert veszik célba és most az új játékosok esélyt kapnak a felzárkózásra.

TERA EU - Két új szerver, fejlődési eventek

Az event-es jutalmakat ingame mailbe kapjuk meg egészen level 65-ig. A fejlődés nagyon gyors és sok erősítő itemet kapunk útközben. A reward-ok között vannak XP boost-ok, kozmetikumok, mount-ok és még sok más.

Érdemes figyelemben tartani, hogy a jutalmakat szerverenként egy karakter kaphatja meg, így jól meg kell gondolnunk, hogy mit is akarunk húzni, és az Adventurer’s Equipment Box-ot se felejtsétek el az event vége előtt kinyitni.