Tera – Érkeznek a Guardian Legion Flight küldetések /frissítve/

Néhány nap múlva a levegőbe emelkedhetünk a Tera-ban, hogy teljesítsük a Guardion Legion Flight küldetéseket.

Tera - Érkeznek a Guardian Legion Flight küldetések /frissítve/

Készen álltok a barátságos égbolt nyújtotta élvezetekre? Reméljük igen, mert nem sok barátságos dolgot találhattok majd ott. Augusztus 14-én kedden a karbantartás után elérhetővé válnak a Guardian Legion Flight küldetések az amerikai Tera-ban, amelyeknek hála egy teljesen új dimenzióba léphettek majd a játékban.

A térképen meg kell keresni a Guardian Legion küldetéseket, amelyek két csoportra oszthatóak:

  • Rhapsody of Wind and Fire – Repülj keresztül a vörös, vagy a kék gömbökön az égbolton. Ha elég energiát gyűjtöttél belőlük, akkor felhasználhatod az erejét, hogy elpusztítsd a szörnyeket és megtisztítsd az égboltot, hogy a légi bálnák tovább haladhassanak az óvó tekinteted mellett.
  • Search and Destroy – Idegen haderők törtek be és a te feladatod, hogy elég ideig visszatartsd őket, amíg az anyahajó megérkezik.

Mindezek mellett új Dragon mountok is érkeznek: Gloom, Dusk és a Storm. Számos HP/MP visszatöltési képességgel rendelkeznek, amíg rajtuk ülsz és a “combat” verzióknak olyan passzív képességei vannak, amelyek növelik a Crit Power-t miután leszálltunk róluk, továbbá egy “roar” képesség, amely megnöveli a sebzésünk a szörnyek ellen.

Ne feledjétek Augusztus 14-e.

Frissítés: Az európai szerverekre is megérkezik ugyanez a 72-es frissítéssel.