HírekKiemeltMMORPGTera

Tera – Érkezik az Awakening!

Még tavaly decemberben írtunk a koreai Tera-ba érkező class awakening-ről. Nem kellett sokat várni, hogy hozzánk is elérjen.

Tera - Érkezik az Awakening!

A Gameforge bejelentette, hogy áprilisban 7 karakterosztály kapja meg a teljesen új vizuális orgiával kecsegtető awakening képességeket. A többi class későbbi frissítések során kapja majd meg ezeket. A 7 kiválasztott class egy küldetéssorozat teljesítésével tudja majd feloldani az új képességeket, amihez a követelmények a következők:

  • 65-ös szint
  • A 7 kiválasztott class egyikével kell játszanunk
  • Az item level legalább 439 kell hogy legyen

Ha ezek a követelmények megvannak, akkor automatikusan megkapjuk a küldetést Highwatch-ban. Ez lehetővé teszi, hogy részt vehessünk a fesztiválon Velika-ban, ahol megismerhetjük a fesztivál történetét és megismerkedhetünk az új képességekkel.

A hét class, ami megkapja az awakening lehetőségét a következők: Lancer, Berserker, Slayer, Warrior, Brawler, Priest, Mystic. A skilleket és a leírásaikat megnézhetitek az EU Tera hivatalos oldalán.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár