Tera – Áprilisban startol a konzol verzió!

Az En Masse Entertainment ma jelentette be, hogy a Tera sokak által várt és nagyon sok ember által már ki is próbált konzol verzió áprilisban érkezik.

Tera - Áprilisban startol a konzol verzió!

A Tera teljesen ingyen érkezik Xbox One-on és Playstation 4-en 2018 április 3-án, hogy sikeresen ötvözze az epikus MMORPG-k nagy kalandjait, a Tera gyors tempójú harcával. Azok, akik mindenkinél jobban várják a játékot megvásárolhatják március 27-től a Tera Founder’s Pack-ot 29,99 dollárért. A Founder csomag egy hetes Head Start hozzáférést is tartalmaz, ami szintén március 27-én kezdődik és további lenyűgöző ajándékokat is tartogat.

A Founder’s csomagokat elvileg itt lehetne megtalálni, de a cikk írásakor ez a link nem volt elérhető. Természetesen az indulás alkalmából egy új trailert is kaptunk, ami valójában nem is annyira új.

“Csodálatos fogadtatásban részesültünk az Open Beta alatt a játék veterán és új játékosaitól. Nagyon mélyen benne voltunk a végleges MMO élmény elérése érdekében, amit ezentúl Xbox One-on és Playstation 4-en is lehet majd élvezni” – mondta Matt Denomme az En Masse termékmenedzsere.

A konzol verzióval kapcsolatos további híreket itt találjátok.