HírekKiemeltKonzolMMORPGTera

Tera – Áprilisban startol a konzol verzió!

Az En Masse Entertainment ma jelentette be, hogy a Tera sokak által várt és nagyon sok ember által már ki is próbált konzol verzió áprilisban érkezik.

Tera - Áprilisban startol a konzol verzió!

A Tera teljesen ingyen érkezik Xbox One-on és Playstation 4-en 2018 április 3-án, hogy sikeresen ötvözze az epikus MMORPG-k nagy kalandjait, a Tera gyors tempójú harcával. Azok, akik mindenkinél jobban várják a játékot megvásárolhatják március 27-től a Tera Founder’s Pack-ot 29,99 dollárért. A Founder csomag egy hetes Head Start hozzáférést is tartalmaz, ami szintén március 27-én kezdődik és további lenyűgöző ajándékokat is tartogat.

A Founder’s csomagokat elvileg itt lehetne megtalálni, de a cikk írásakor ez a link nem volt elérhető. Természetesen az indulás alkalmából egy új trailert is kaptunk, ami valójában nem is annyira új.

“Csodálatos fogadtatásban részesültünk az Open Beta alatt a játék veterán és új játékosaitól. Nagyon mélyen benne voltunk a végleges MMO élmény elérése érdekében, amit ezentúl Xbox One-on és Playstation 4-en is lehet majd élvezni” – mondta Matt Denomme az En Masse termékmenedzsere.

A konzol verzióval kapcsolatos további híreket itt találjátok.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár