Tales of Gaia – Dark and Light mobiljáték a láthatáron

A mai napon kaptunk egy emailt a Snail Games USA-tól, amiben meghívnak minket új mobiljátékuk a Tales of Gaia béta tesztelésére. Nem volt mit tenni, megnéztük.

A Dark and Light mobilverziója a mostanában oly népszerű mobil mmorpg-k világát követi, automatikus futással, harccal és úgy általában mindenféle automatikus funkcióval. A játék nyílt világúnak néz ki elsőre, egy viszonylag nagy térképpel.

Tales of Gaia - Dark and Light mobiljáték a láthatáron

Arról, hogy a tartalmak milyenek nem sok mindent tudunk, de raid boss-ok, guild war és siege is megtalálható a játékban a hivatalos leírás szerint. Természetesen a hivatalos szöveg szerint elképesztő grafikát kapunk, amit így utólag olvasva megmosolyogtatott, hiszen amikor elindítottam a játékot az első gondolatom az volt, amikor megláttam a karakterem, hogy “ennek pixeles a háta”. Összességében nem tudnám rámondani, hogy csúnya, inkább csak összehúzott szemöldökkel mondanám rá, hogy érdekes.

Tales of Gaia - Dark and Light mobiljáték a láthatáron

A játékban 4 játszható faj közül választhatunk, ezek a Human, Titan, Dwarf és az Elf. Mindegyik fajnál van egy alap meghatározott class ami elérhető, illetve egy másik class, ami 20-as szint után válik elérhetővé. Az irányítás a már jól megszokott módon történik, semmi extra nincs benne.

Tales of Gaia - Dark and Light mobiljáték a láthatáron

Olyan rövid ideig játszottam vele, hogy nem merném teljes bizonyossággal rávágni, hogy egy újabb tucat mobil játék, pedig a “pixeles hát” után ez volt a második gondolatom. Aki esetleg ki szeretné próbálni az megteheti. Androidra itt lehet letölteni.