HírekKiemeltMMORPGMobileTales of Gaia

Tales of Gaia – Dark and Light mobiljáték a láthatáron

A mai napon kaptunk egy emailt a Snail Games USA-tól, amiben meghívnak minket új mobiljátékuk a Tales of Gaia béta tesztelésére. Nem volt mit tenni, megnéztük.

A Dark and Light mobilverziója a mostanában oly népszerű mobil mmorpg-k világát követi, automatikus futással, harccal és úgy általában mindenféle automatikus funkcióval. A játék nyílt világúnak néz ki elsőre, egy viszonylag nagy térképpel.

Tales of Gaia - Dark and Light mobiljáték a láthatáron

Arról, hogy a tartalmak milyenek nem sok mindent tudunk, de raid boss-ok, guild war és siege is megtalálható a játékban a hivatalos leírás szerint. Természetesen a hivatalos szöveg szerint elképesztő grafikát kapunk, amit így utólag olvasva megmosolyogtatott, hiszen amikor elindítottam a játékot az első gondolatom az volt, amikor megláttam a karakterem, hogy “ennek pixeles a háta”. Összességében nem tudnám rámondani, hogy csúnya, inkább csak összehúzott szemöldökkel mondanám rá, hogy érdekes.

Tales of Gaia - Dark and Light mobiljáték a láthatáron

A játékban 4 játszható faj közül választhatunk, ezek a Human, Titan, Dwarf és az Elf. Mindegyik fajnál van egy alap meghatározott class ami elérhető, illetve egy másik class, ami 20-as szint után válik elérhetővé. Az irányítás a már jól megszokott módon történik, semmi extra nincs benne.

Tales of Gaia - Dark and Light mobiljáték a láthatáron

Olyan rövid ideig játszottam vele, hogy nem merném teljes bizonyossággal rávágni, hogy egy újabb tucat mobil játék, pedig a “pixeles hát” után ez volt a második gondolatom. Aki esetleg ki szeretné próbálni az megteheti. Androidra itt lehet letölteni.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár