SWTOR – 5.9.3 megjelenés dátuma és Dupla XP event

Már hivatalosan is bejelentették, hogy az SWTOR ebben a hónapban megkapja az 5.9.3-as nagyobb frissítést.
A teljes patch note-ra még várnunk kell a megjelenés napjáig, de addig is íme amit eddig tudunk róla.

SWTOR - 5.9.3 megjelenés dátuma és Dupla XP event

Az 5.9.3-as frissítés (mely a Fame and Fortune nevet kapta) többünket kíváncsisággal töltött el, hogy vajon mit is fog tartalmazni – részletekbe menően -, de eddig annyit tudunk biztosan, hogy kapunk egy új Warzone (Huttball) PVP mappot, mely a Vandin bolygón kap helyet. Erről a pályáról már láthattunk több képet (igaz csak betekintés és részlet formájában). A Dev Stream alatt elhangzottak olyan információk, miszerint ezen a pályán az eddigi megszokottnál jóval több csapda fog helyet kapni, ami nehezíti majd a carrier dolgát, továbbá több eszköz és power-up is helyet foglal majd rajta. A PTS (Public Test Server) felületein már javában zajlik a tesztelés, ha tehetitek nézzetek be oda és a hivatalos megjelenés előtt próbáljátok ki.

SWTOR - 5.9.3 megjelenés dátuma és Dupla XP event

Ahogyan az már tradícióvá nőtte ki magát a játékban, minden nagyobb frissítés kíséretében egy Dupla XP (ami vonatkozik a Command Rank XP-re is) event teszi majd tiszteletét, limitált ideig.

Az 5.9.3 és a Dupla XP event időpontjai a következőek:
Október 2: Game Update 5.9.3
Október 9-től Október 16-ig: Double XP

SWTOR - 5.9.3 megjelenés dátuma és Dupla XP event

Azok akik az 5.10-es frissítésre várnak (Jedi Under Siege) csalódottak lehetnek egyelőre, hiszen leghamarabb November végén, vagy December elején debütál csak, mely végre elhozza számunkra a rég elfeledett háborút a Köztársaság és a Birodalom között.
(A frakciók különböző, teljesen eltérő küldetéseket fognak majd nyújtani a játékosoknak, így – ha másért nem is, de Achievementért és az élvezetért – érdemes lesz mind a két oldal képviseletében is megcsinálni azokat)

Ne feledjétek, hogy jelenleg tart a Bounty Contract Week event (Szeptember 18-tól 24-ig)! Ideje ismételten elővenni a bennünk rejlő fejvadászt és levadászni minden nap (minden karakteren) a célpontunkat.

A BBA (avagy Bounty Broker Association) event kezdéséhez látogassatok el a Fleeten belül található Cartel Bazaarba, ahol az ott található terminál segítségével kiválaszthatjátok mely bolygóra szeretnétek ellátogatni a célpont likvidálásához, vagy éppen begyűjtéséhez.

A küldetésünk teljesítése után, kapunk egy “Completed Bounty Contractot” (CBC), aminek a segítségével elindíthatunk egy nehezebb “Kingpin” küldetést (5db CBC kell egy Kingpin küldetéshez). Ezeket a CBC-ket továbbá beválthatjátok – vagy eladhatjátok GTN-en keresztül – különböző Bounty Hunter témájú itemekre, dekorációs elemekre, vagy Legacy Bound – Adaptive (modolható szintkövetelmény nélküli) armorra.

SWTOR - 5.9.3 megjelenés dátuma és Dupla XP event

Közösség

Minden érdeklődőt várunk az SWTOR Hungary Facebook csoportjába, ahol a klán keresés.-/hirdetés és barátok toborzása mellett, segítséget is kérhettek egymástól!

Facebook Oldal>> Elérhető innen <<
Facebook Csoportunk>> Elérhető innen <<

További SWTOR Guide-okat találhattok ezen a linken. A lista folyamatosan bővül.