FPS/TPSHírekKiemeltSword Art Online: Fatal Bullet

Sword Art Online: Fatal Bullet – Megérkezett az Ambush of the Imposters DLC

Néhány napja írtunk róla, hogy hamarosan megérkezik a Sword Art Online: Fatal Bullet első DLC-je. Nos a nagy nap elérkezett.

Sword Art Online: Fatal Bullet - Megérkezett az Ambush of the Imposters DLC

A Bandai Namco Entertainment kiadta az első DLC-t az Ambush of the Imposters-t, Playstation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A DLC egy vadonatúj történettel, új dungikkal, bossokkal érkezett és sok mással.

  • Új játszható karakterek is bekerültek a játékba: Dyne, Yamikaze és Musketeer X.
  • Új játékmód is helyet kapott, a Bullet of Bullets, amin keresztül teljesen random karakterek ellen harcolhatunk offline.
  • 4v4 Deatmatch Multiplayer mód is érkezett, amelyek a Hero és az Avatar Battle-höz csatlakoznak

Az Epic Reward Club tagjai egy különleges ajánlatot is kapnak a DLC kiadásának megünneplésére. A Playstation 4-re regisztrált játékosok kapnak egy Sinon Alo kosztümöt ingyen. Látogassátok meg az Epic Reward Club-ot és regisztráljatok az exkluzív kosztümért cserébe.

A Steamen ma jelent meg egy hír, miszerint a DLC nem áll rendelkezésre, hiába van sikeresen feltelepítve, nem lehet hozzáférni a játékban az új tartalmakhoz. A probléma okát jelenleg is vizsgálják és elnézést kérnek mindenkitől.

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár