Switchblade – Ha már unod a hagyományos MOBA játékokat

Imádod a MOBA játékokat, de már kicsit belefásultál? Kéne már valami új? Akkor a Switchblade lehet pont a te játékod lesz.

Switchblade - Ha már unod a hagyományos MOBA játékokat

A Lucid Games bejelentette, hogy a harci-járműves MOBA játékuk a Switchblade immár elérhető korai hozzáférési státuszban Steamen, illetve Playstation 4-en. A Steam játékosok és az Európai PS Plus előfizetők ráadásul most 20% kedvezménnyel juthatnak hozzá a játékhoz, valamivel több mint 14 euróért.

A háború lesz az új sport a Switchblade-ben, ami egy futurisztikus világban játszódó MOBA játék, amelyben 5 fős csapatok küzdenek meg egymással az arénában. Egy olyan arénában, ahol zökkenőmentesen váltogathatunk a különféle sci-fi járművek között, amelyeknek hála a taktikai lehetőségeink száma a végtelen felé közeledik. A cél természetesen az ellenséges tornyok legyőzése. Jelenleg 16 különböző jármű áll rendelkezésre a játékban, ami valószínűleg bővülni fog a későbbiekben. A járművek 5 csoportba sorolhatóak: Armoured, Artillery, Fighter, Scout és Tank. Természetesen mindegyiknek megvan a maga szerepe a harc során.

A játékot megtaláljátok Steamen.