Battle RoyaleFPS/TPSHírekMobileSurvivor Royale

Survivor Royale – Zombie módot és 50v50 harcot kapott a mobil BR

A Survivor Royale egy battle royale mobil játék, amit a kínai videojáték cég fejlesztett a NetEase. Már elérhető globálisan a Google Play-en és az App Store-ban is. Az ünnepi szezonban két új játékmódot is kapott.

Survivor Royale - Zombie módot és 50v50 harcot kapott a mobil BR

A játékosok természetesen egy szigetre szállnak le, ahol egy, kettő vagy négy fős csapatokban harcolhatnak egymással, mindezt valós idejű hangcsevegéssel megspékelve. Képesek vagyunk járműveket is irányítani a játékban és természetesen itt is az utolsó életben maradt játékos nyer.

Most az ünnepek alatt kapott két új játékmódot a Survivor Royale. Az egyik a Zombi Siege mód, ahol 4 fős csapattal léphetünk be a játéktérbe, hogy legyőzhessük a zombi hordát és segítsük egymás túlélését. A másik új mód az 50v50 harc. 100 játékos kerül be egy térképre, ahol 50 fős csapatokra oszlanak. Cél a másik csapat megsemmisítése.

A játékot letölthetitek a Play Áruházból és az App Store-ból.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár