HírekKiemeltRTSStronghold 2 Steam Edition

Stronghold 2 – Ismét a Steamen, némi extrával

Egy korábbi kor játéka volt a Stronghold, viszont eléggé népszerű is volt akkoriban. A real time strategy  második részét most kicsit átalakítva és a Steam Workshop-hoz is hozzáadva ismét elérhetjük Steamen.

Stronghold 2 - Ismét a Steamen, némi extrával

A 2005-ös játék korábban már elérhető volt Steamen a The Stronghold Collection-ön keresztül, de a többjátékos szervereit 2014-ben leállították. Ez egy önálló verzió, ami lehetővé teszi, hogy akár nyolc játékos is megküzdhessen egymással egy nagy térképen Deatmatch módban, vagy fontos célpontokat öljenek meg a Kingmaker módban.

Az új Steam verzióhoz hat extra térkép, új felhasználói felület, grafikai fejlesztések és persze a Steam Workshop is hozzátartozik, aminek segítségével egyéni térképekhez is hozzáférést kaphatnak a játékosok.

Ha már rendelkezel a Stronghold Collection-el, akkor a Stronghold 2 Steam Edition ingyen a tiéd lehet. Ha viszont nem, akkor október 12-ig 15%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg, mindössze 12,74 euróért.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár