HírekKiemeltRTSSteam

Steel Division: Normandy 44 – Új DLC érkezik

A Steel Division: Normandy 44 kiadója, a Paradox Interactive, bejelentette a Second Wave DLC-t, ami még több módot kínál a játékra és a győzelemre.

Steel Division: Normandy 44 - Új DLC érkezik

Amint azt a játék Steam oldalán megjegyezték, ez a DLC négy új divízióval érkezik, melyeket a játékban tudsz majd irányítani. Mindent egybevéve, a DLC 35 új egységgel bővíti a játékot, így még többféleképpen győzheted le ellenségeid. Jönnek új tankok, repülőgépek, és egyéb járművek is.

Steel Division: Normandy 44 - Új DLC érkezik

Az is kiderült, hogy nem kell már sokáig várnotok erre a DLC-re. Szeptember 21-én jön ki és 7,99 dollárba fog kerülni. Ráadásul, a játék mögött álló csapat folyamatos frissítéseken dolgozik, és bár a Second Wave DLC fizetős, hamarosan négy ingyenes DLC is kiadásra kerül.

Steel Division: Normandy 44 - Új DLC érkezik

A Steel Division: Normandy 44 egyesítette az RTS műfajt és a II. Világháborús történelmet egy hihetetlenül pontos mesterművel, valós történelmi egységekkel kiegészítve. A játék során számos csapatot veszel irányításod alá, és alkalmazkodnod kell az ellenség taktikáihoz, hogy túléld és győzedelmeskedj.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár