Steel Division: Normandy 44 – Új DLC érkezik

A Steel Division: Normandy 44 kiadója, a Paradox Interactive, bejelentette a Second Wave DLC-t, ami még több módot kínál a játékra és a győzelemre.

Steel Division: Normandy 44 - Új DLC érkezik

Amint azt a játék Steam oldalán megjegyezték, ez a DLC négy új divízióval érkezik, melyeket a játékban tudsz majd irányítani. Mindent egybevéve, a DLC 35 új egységgel bővíti a játékot, így még többféleképpen győzheted le ellenségeid. Jönnek új tankok, repülőgépek, és egyéb járművek is.

Steel Division: Normandy 44 - Új DLC érkezik

Az is kiderült, hogy nem kell már sokáig várnotok erre a DLC-re. Szeptember 21-én jön ki és 7,99 dollárba fog kerülni. Ráadásul, a játék mögött álló csapat folyamatos frissítéseken dolgozik, és bár a Second Wave DLC fizetős, hamarosan négy ingyenes DLC is kiadásra kerül.

Steel Division: Normandy 44 - Új DLC érkezik

A Steel Division: Normandy 44 egyesítette az RTS műfajt és a II. Világháborús történelmet egy hihetetlenül pontos mesterművel, valós történelmi egységekkel kiegészítve. A játék során számos csapatot veszel irányításod alá, és alkalmazkodnod kell az ellenség taktikáihoz, hogy túléld és győzedelmeskedj.