Stars of Ravahla – Egy új RPG érkezett mobilra, ritmikus és lövöldözős elemekkel.

A Seed Studio, a díjnyertes Doctor Who: Legacy fejlesztője elindította legújabb RPG játékát,  a Stars of Ravahla címet viselő RPG-t.

Stars of Ravahla - Egy új RPG érkezett mobilra, ritmikus és lövöldözős elemekkel.

A Stars of Ravahla egy gyors ütemű akció RPG játék, amelyben a játékosok egy summoner szerepébe bújhatnak, akinek elveszett lelkeket kell gyűjtenie, hogy felvegye a harcot a Ravahla világát uraló gonosz ellen.

A játékmenet egy lövöldözős és egy ritmikus játék keveréke, amit egy kerékkel irányíthatunk, aminek a neve Stardust Compass. Négy hős van elhelyezve az iránytűn, amit mozgathatunk a megfelelő módon, hogy legyőzzük a kép tetején található ellenségeket. A ‘támadási fázis’ során a hőseinket a kék területre kell “pörgetnünk”, amelyek véletlenszerűen jelennek meg az iránytűn, annak érdekében, hogy támadást indíthassunk. A ‘védelmi fázisban” pedig el kell mozgatnunk a hősöket a vörös területekről, hogy elkerüljük az ellenség támadásait.

Minden hős a konstellációra épül és egyedülálló képességekkel rendelkezik a különböző helyzetek kezelésére. Akár csapatot is alkothatunk más játékosokkal, hogy sikeresen győzhessünk le bossokat. Ellentétben azokkal a játékokkal, amelyekben kénytelenek vagyunk mindenféle loot box-ból megszerezni a hősöket, a Stars of Ravahla-ban garantált jutalomként szerezhetjük meg őket küldetésekből és egyéb módokon.

A Stars of Ravahla elérhető Androidon és iOS-on.