HírekKiemeltRTSStarcraft RemasteredVillámhír

Starcraft Remastered – Nézzük a De-mastered verziót

A Starcraft Remastered megjelenésének megünneplése alkalmából egy kis házon belüli vetélkedőt hirdetett a Blizzard az alkalmazottai között. A cél természetesen a szórakozás, mert azért vannak még olyan munkahelyek, ahol ez is egy szempont. Úgy hogy senki se aggódjon, van még remény.

Starcraft Remastered - Nézzük a De-mastered verziót

A feladat egyszerűnek tűnik, de talán a résztvevők ezt nem igazán így élték meg. A Starcraft Remastered az eredeti játék újraalkotott verziója. Feljavított grafika és játékélmény. Az alkalmazottak feladata, akik között természetesen a művészeti részleg dolgozói nem voltak jelen – mert úgy túl egyszerű lett volna -, hogy alkossák újra, az újraalkotott verziót, ahogy csak bírják. Az eredmény szavakkal szinte leírhatatlan. A Blizzard kiválasztotta az első három helyezettet, ők megtarthatták az állásukat. És persze a többiek is. He he. A összes alkotást a facebook oldalukon nézhetitek meg. Itt meg az első három helyezettet.

1. Hely – Ez azt hiszem valóban kiérdemelte az első helyet.

Starcraft Remastered - Nézzük a De-mastered verziót

2. Hely – Ez nem is olyan rossz.

Starcraft Remastered - Nézzük a De-mastered verziót

3. Hely – Ő valóban újragondolta az egészet.

Starcraft Remastered - Nézzük a De-mastered verziót

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár