Starcraft – Larva lábbal alázott a Zotac kupa végső meccsén

Lim “Larva” Hong Gyu jól választott magának játékot, amikor a Starcraft-al kezdett játszani. Úgy tűnik annyira jó benne, hogy még lábbal is le tud játszani egy-egy meccset néha, ha a kezei nagyon elfáradnak.

Starcraft - Larva lábbal alázott a Zotac kupa végső meccsén

A mostani Zotac Cup Masters Showmatch alatt is elfáradhattak a kezei, ugyanis a döntőben ismét a lábát kellett bevetnie, mint azt tette már nem egy alkalommal a livestream-jei alatt. Most azonban nem otthon ült, hanem egy verseny döntőjében.

 

A kínai Legend ellen játszott és már az első körben azzal szórakozott, hogy az egyik egységét táncoltatta, ahelyett hogy elküldte volna dolgozni. Az egyik kommentátor meg is jegyezte a végén, hogy “Ezt nehéz megérteni valakinek, aki nem Starcraftozik, hogy ez mennyire elfojtja az embert. Ez hatalmas tiszteletlenség”.

Azonban nem állt meg itt. A második meccset Larva a lábával fejezte be, míg a harmadik menetben néhány másodpercre még a gépet is teljes felügyelet nélkül hagyta. A döntő egész ideje alatt uralta a játékot és nyert is 3-0-ra.

 

A hardvergyártó Zotac cég, akikről a verseny a nevét kapta, azonban nem értékelte olyan nagyra Larva show műsorát, így kijelentették, hogy meg akarják tiltani Larva részvételét a jövőbeli versenyeiken, és remélik, hogy bocsánatot kér civilizálatlan viselkedéséért.

Ti mit gondoltok?