HírekKiemeltRTSStarcraft RemasteredWTF

Starcraft – Larva lábbal alázott a Zotac kupa végső meccsén

Lim “Larva” Hong Gyu jól választott magának játékot, amikor a Starcraft-al kezdett játszani. Úgy tűnik annyira jó benne, hogy még lábbal is le tud játszani egy-egy meccset néha, ha a kezei nagyon elfáradnak.

Starcraft - Larva lábbal alázott a Zotac kupa végső meccsén

A mostani Zotac Cup Masters Showmatch alatt is elfáradhattak a kezei, ugyanis a döntőben ismét a lábát kellett bevetnie, mint azt tette már nem egy alkalommal a livestream-jei alatt. Most azonban nem otthon ült, hanem egy verseny döntőjében.

 

A kínai Legend ellen játszott és már az első körben azzal szórakozott, hogy az egyik egységét táncoltatta, ahelyett hogy elküldte volna dolgozni. Az egyik kommentátor meg is jegyezte a végén, hogy “Ezt nehéz megérteni valakinek, aki nem Starcraftozik, hogy ez mennyire elfojtja az embert. Ez hatalmas tiszteletlenség”.

Azonban nem állt meg itt. A második meccset Larva a lábával fejezte be, míg a harmadik menetben néhány másodpercre még a gépet is teljes felügyelet nélkül hagyta. A döntő egész ideje alatt uralta a játékot és nyert is 3-0-ra.

 

A hardvergyártó Zotac cég, akikről a verseny a nevét kapta, azonban nem értékelte olyan nagyra Larva show műsorát, így kijelentették, hogy meg akarják tiltani Larva részvételét a jövőbeli versenyeiken, és remélik, hogy bocsánatot kér civilizálatlan viselkedéséért.

Ti mit gondoltok?

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár