FPS/TPSHírekKiemelt

Star Wars Battlefront II – Heavy Trooper bemutató

A Star Wars Battlefront rajongói hamarosan nekivághatnak a következő résznek, ami idén novemberben lesz elérhető. A játékosok többféle class közül választhatnak, és a fejlesztő most bemutatta az egyiket, a Heavy Troopert.

Star Wars Battlefront II - Heavy Trooper bemutató

Az EA közzétett pár új információt a Heavy Trooperrel kapcsolatban, valamint érkezett pár kép is, és azt is megtudtuk, hogy milyen képességekre lehet majd számítani. A classok sajátos képességekkel rendelkeznek, melyek különböző feladatok teljesítésére alkalmasak. A Heavy Trooper óríási tűzerővel bír, tehát alkalmas pontok megvédésére és persze úttörésre is.

Star Wars Battlefront II - Heavy Trooper bemutatóA védekezést a Combat Shield nevű képessége segíti, mely egy elülső pajzzsal védi karakterünket. A Sentry képességnek köszönhetően pedig lassú mozgás mellett, óriási sebzést tudunk bevinni. A Heavy class nem rendelkezik dinamikus mozgással, viszont kárpótolja ezt keménysége és hatalmas sebzése. Mindenképp fontos szerepet tölt majd be a területfoglalós mérkőzéseken.

A Star Wars Battlefront II egy ígéretes folytatásnak tűnik és november 17-én lesz a hivatalos megjelenés. A játék elérhető lesz PC-n, Xbox One-on és PS4-en és már előrendelhető a Standard és a Deluxe Edition.

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár