Star Wars Battlefront II – Heavy Trooper bemutató

A Star Wars Battlefront rajongói hamarosan nekivághatnak a következő résznek, ami idén novemberben lesz elérhető. A játékosok többféle class közül választhatnak, és a fejlesztő most bemutatta az egyiket, a Heavy Troopert.

Star Wars Battlefront II - Heavy Trooper bemutató

Az EA közzétett pár új információt a Heavy Trooperrel kapcsolatban, valamint érkezett pár kép is, és azt is megtudtuk, hogy milyen képességekre lehet majd számítani. A classok sajátos képességekkel rendelkeznek, melyek különböző feladatok teljesítésére alkalmasak. A Heavy Trooper óríási tűzerővel bír, tehát alkalmas pontok megvédésére és persze úttörésre is.

Star Wars Battlefront II - Heavy Trooper bemutatóA védekezést a Combat Shield nevű képessége segíti, mely egy elülső pajzzsal védi karakterünket. A Sentry képességnek köszönhetően pedig lassú mozgás mellett, óriási sebzést tudunk bevinni. A Heavy class nem rendelkezik dinamikus mozgással, viszont kárpótolja ezt keménysége és hatalmas sebzése. Mindenképp fontos szerepet tölt majd be a területfoglalós mérkőzéseken.

A Star Wars Battlefront II egy ígéretes folytatásnak tűnik és november 17-én lesz a hivatalos megjelenés. A játék elérhető lesz PC-n, Xbox One-on és PS4-en és már előrendelhető a Standard és a Deluxe Edition.