Star Citizen – A 27 ezer dolláros Legatus Pack

A Star Citizen, a közönség által finanszírozott MMO, bemutatott egy új csomagot, ami a The Legatus Pack néven fut. Kicsit talán számunkra ledöbbentő áron érkezett ez az új “kiszerelés”, ugyanis nem kevesebb mint 27 ezer dollárba kerül.

Star Citizen - A 27 ezer dolláros Legatus Pack

Ez a giga csomag az összes elképzelhető hajót tartalmazza, több mint 117-et. Ezen felül még 163 extra itemre tehetünk szert, például skinekre. Van azonban egy feltétele annak, hogy megvehessük ezt a luxus pakkot, mégpedig az, hogy legalább 1000 dollárt kell előtte költenünk a Star Citizen-re, vagy legalábbis ez szükséges ahhoz, hogy egyáltalán megtekinthessük a csomag tartalmát. Ha ez nincs meg, kapcsolatba kell lépni a játék ügyfélszolgálatával.

Star Citizen - A 27 ezer dolláros Legatus Pack

Magyar szemmel azért kicsit sokkolónak tűnik, hogy valaki képes 27 ezer (plusz még 1 ezer) dollárt költeni egy játék csomagra, de persze nem teljesen elképzelhetetlen, hogy ilyen is megesik. Azért annak megvan az esélye, hogy egy ilyen csomag beiktatása nagy felháborodást fog kelteni a játék közösségében, de már eddig is lehetett venni hasonlóan drága dolgokat a játékhoz.

Ti mit gondoltok, merész döntés volt ez a játék fejlesztőjétől?