HírekKiemeltMMORPGSoulWorker

Soul Worker – Hamarosan elindul élesben is! Addig is élvezzük a nyílt bétát.

Egy rendkívüli anime akció MMO érkezik hamarosan Európába és Észak-Amerikába. Hogy kicsit pontosabbak legyünk márciusban. A SoulWorker-ről van szó, aminek nyílt bétája ma indul.

Soul Worker - Hamarosan elindul élesben is! Addig is élvezzük a nyílt bétát.

A Lion Games játékát nálunk a sokak által kedvelt és tisztelt (?) Gameforge fogja kiadni. Ennek előszeleként elvileg ma válik elérhetővé a játék nyílt béta fázisban, úgyhogy bárki nekiveselkedhet ennek a gyors tempójú, poszt apokaliptikus MMO-nak. Ha minden igaz délután 6-kor startol el, úgyhogy még van mindenkinek egy kis ideje időben leszedni.

Ha minden jól megy ez a nyílt béta egyben az első és utolsó stressz tesztje a játéknak, amiben a játékélményt és a technikai infrastruktúrát teszik próbára a hivatalos kiadás előtt. Ezért nagyban számítanak a játékosok visszajelzésire is a játékkal kapcsolatban. Mindazok akik részt vesznek az OBT-n értékes jutalmakat is kapnak majd. Ezek a jutalmak magukban foglalják az egyedi Title-t, ruhát, speciális kártyákat, bónusz keycard-okat és sok mást.

A játék jellemzői egyébként az akció dús co-op játékmenet akár 4 játékos számára. Egyedi harci stílus személyre szabott kombókkal. Hatalmas PvE tartalom több mint 100 dungeon-al. PvP zóna a tömeges csatákhoz egy nyitott csatatéren. Egy sötét poszt apokaliptikus stílus elragadó történettel. Az indulásnál 4 elérhető class-al.

A Soulworker teljesen ingyenesen játszható Steamen vagy a Gameforge Launcher-en keresztül.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár