Soul Worker – Hamarosan elindul élesben is! Addig is élvezzük a nyílt bétát.

Egy rendkívüli anime akció MMO érkezik hamarosan Európába és Észak-Amerikába. Hogy kicsit pontosabbak legyünk márciusban. A SoulWorker-ről van szó, aminek nyílt bétája ma indul.

Soul Worker - Hamarosan elindul élesben is! Addig is élvezzük a nyílt bétát.

A Lion Games játékát nálunk a sokak által kedvelt és tisztelt (?) Gameforge fogja kiadni. Ennek előszeleként elvileg ma válik elérhetővé a játék nyílt béta fázisban, úgyhogy bárki nekiveselkedhet ennek a gyors tempójú, poszt apokaliptikus MMO-nak. Ha minden igaz délután 6-kor startol el, úgyhogy még van mindenkinek egy kis ideje időben leszedni.

Ha minden jól megy ez a nyílt béta egyben az első és utolsó stressz tesztje a játéknak, amiben a játékélményt és a technikai infrastruktúrát teszik próbára a hivatalos kiadás előtt. Ezért nagyban számítanak a játékosok visszajelzésire is a játékkal kapcsolatban. Mindazok akik részt vesznek az OBT-n értékes jutalmakat is kapnak majd. Ezek a jutalmak magukban foglalják az egyedi Title-t, ruhát, speciális kártyákat, bónusz keycard-okat és sok mást.

A játék jellemzői egyébként az akció dús co-op játékmenet akár 4 játékos számára. Egyedi harci stílus személyre szabott kombókkal. Hatalmas PvE tartalom több mint 100 dungeon-al. PvP zóna a tömeges csatákhoz egy nyitott csatatéren. Egy sötét poszt apokaliptikus stílus elragadó történettel. Az indulásnál 4 elérhető class-al.

A Soulworker teljesen ingyenesen játszható Steamen vagy a Gameforge Launcher-en keresztül.