SMITE – Több mint 20,000 játékos mondhatott búcsút a játéknak

A múlt héten több mint 2 ezer játékost bannoltak vagy függesztettek fel a SMITE-ban, viselkedési problémák és a többi játékos jelentései alapján.

SMITE - Több mint 20,000 játékos mondhatott búcsút a játéknak

Mindig örömmel fogadjuk azokat a híreket, amik a nem megfelelő viselkedésű vagy épp csaló játékosok kitiltásáról szólnak. Szeretjük hinni, hogy van még remény és a világ nem érett még meg a pusztulásra. A SMITE-ban csak az 5. évadban több mint 20 ezer játékos mondhatott búcsút a játéknak a nem megfelelő viselkedésük miatt. A Hi-Rez Studios szerint a múlt heti akció után felgyorsulnak az események, különösen az Xbox és PS4 esetében, ahol az ehhez szükséges eszközeik nagy fejlesztéseket kaptak az elmúlt időszakban.

SMITE - Több mint 20,000 játékos mondhatott búcsút a játéknak

Elmondásuk szerint a prioritás számukra abban rejlik, hogy a játékosok élménye pozitív és szórakoztató legyen. A közelmúltban jelentős fejlesztéseket hajtottak végre, hogy a toxikus játékosokat jobban tudják kezelni. Keményen dolgoznak rajta, hogy a játék felismerhesse és kiszűrhesse azokat a játékosokat, akik negatív viselkedési tendenciát mutatnak. Ezért arra biztatják a játékosaikat, hogy jelentsék bátran az ilyen személyeket, hogy a jövőben is végezhessenek nagytakarításokat.