Skyforge – Produceri levél a jövőről

Itt az év vége, úgy hogy eljött az ideje az évértékelésnek a Skyforge háza táján. Ezt pedig Volker “Justus” Boenigk tette meg a Skyforge producere. Összefoglalta a 2017-es év történéseit és kitért a 2018-as év terveire is.

Skyforge - Produceri levél a jövőről

Az idei év eseményeire csak rendkívül nagy vonalakban térnénk ki. Az idei év listáján kipipálásra került a Steam megjelenés, a Playstation 4 megjelenés és az Xbox One megjelenés. Megérkezett az új Revenant class és bevezették az equipment system-et, valamint elindult a The New Moon Order is, ami jelenleg csak PC-n érhető el.

De nézzünk inkább a jövőbe! Mi várható 2018-tól egy ilyen tartalmas év után?

Cross Platform

Az egyik nagy kihívást a frissítések egyidejű implementálása jelenti a különböző platformokra. Ahelyett, hogy a fejlesztők az újdonságok készítésével lennének elfoglalva a rengeteg időt kell áldozniuk a különböző platformok közötti váltásra. Éppen ezért 2018-ban meg akarják találni az útját, hogy a nagy frissítések egy időben érkezzenek mindegyik platformra, ezáltal több időt nyerve a tartalmi fejlesztésekre.

Interface fejlesztések

Az egyik nagy beszédtéma a Skyforge-ban az Ascension óta, az az újradolgozott és frissített interface. Egy olyan felületet akartak fejleszteni, ami nem csupán jól néz ki, de használható is konzolokon. A jelenlegi verzió még mindig nem az igazi és nem teszi lehetővé számukra, hogy megtegyék mindazt amit szeretnének. Ezért a következő év egyik célkitűzése az interface fejlesztése, hogy még egyszerűbbé tegyék az irányítást és lehetővé tegyék a játékosoknak, hogy jobbak és gyorsabbak legyenek.

PvP

A PvP szemléletű játékosok mind egyetérthetnek abban, hogy különösen a konzol verziónál a PvP-re ráférne még némi munka. Ez volt az első számú téma 2017-ben a játékosok körében. Ezért 2018-ban nagy változások jönnek, hogy a PvP érdekes, szórakoztató, könnyen hozzáférhető és persze fair legyen.

Természetesen ez még nem minden, legalábbis ami a terveket illeti, de mindent nem akartak elárulni, hogy legyen meglepetés is.