Skyforge – A My.com kiadott egy FAQ-t az új Battle Royale móddal kapcsolatban

Nemrég megírtuk, hogy a Skyforge kap egy Battle Royale módot, amihez a My.com most kiadott egy FAQ-t, hogy minden felmerülő kérdésünkre választ kaphassunk.

Skyforge - A My.com kiadott egy FAQ-t az új Battle Royale móddal kapcsolatban

A FAQ-ból megtudhatjuk, hogy a Battle Royale módot akkor is játszhatjuk, ha egyáltalán nincs is karakterünk a játékban. A BR mód egy teljesen különálló lobby felület kap a játék indítása után. Felmerült az a kérdés is, hogy miért pont Battle Royale? A My.com válasza szerint azt akarják, hogy az új PvP mód a kezdőknek és a tapasztalt játékosoknak is könnyen hozzáférhető legyen. Ráadásul a BR mechanika rendkívül népszerű mostanában és tökéletesen illik a játékhoz.

A Skyforge BR mója annyiban különbözik a más hasonló játékokban megszokottaktól – a My.com elmondása szerint -, hogy a banális lövöldözésekről a taktikai döntésekre helyezi a hangsúlyt. Éjszaka a terep átalakul és kiváló lehetőségek nyílnak meg csapdák elrejtésére és a hirtelen támadások kivitelezésére. Továbbá különböző képességekkel rendelkező karakterek lesznek jelen egy-egy menet során, ami tovább növeli az izgalmakat.

Skyforge - A My.com kiadott egy FAQ-t az új Battle Royale móddal kapcsolatban

A Battle Royale módban összesen 12 hős lesz elérhető és számos, kisebb-nagyobb módosításokon átesett fegyver. Ezek mellett mindenféle gránátot, láthatatlanság generátort és egyéb nyalánkságokat is találhatunk a csatatéren.

A teljes FAQ-t megtaláljátok ezen a linken.