HírekKiemeltMMORPGSkyforge

Skyforge – Áprilisban érkezik az új frissítés, az Overgrowth és az új class a Grovewalker

A Skyforge új frissítést kap április 11-én, ami az Overgrowht nevet viseli. Egy új class is megjelenik a játékban, a Grovewalker.

Az új Grovewalker class minden platformra érkezik, és mostantól elérhető hozzá a quest chain is. Az Overgrowth frissítés a következő ingyenes frissítés, amit büszkén jelentett be az Allods Team és a játék kiadója a My.com. A Grovewalker egy rendkívül jól képzett mágus class, akik távolról, és nagyon jól használják a természet erőit. Bár eredetileg kecses megjelenésű harcos, elláthatják magukat különféle élő páncélokkal, amikkel akár még a csata sűrűjében is megállják a helyüket.

Az Overgrowth lehetőséget ad, hogy a játékosok újra felfedezhessék Aelion világát az átdolgozott story küldetéseken keresztül. A frissítés április 11-én válik elérhetővé PC-n és április 12-én Xbox-on és Playstation 4-en.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár