Shroud of the Avatar – Elérkezett a hivatalos indulás napja

Kilépett a korai hozzáférési státuszból a Shroud of the Avatar MMORPG és ha minden jól megy ma délután élesben is elindul.

Shroud of the Avatar - Elérkezett a hivatalos indulás napja

A Shroud of Avatar egy újfajta harmadik-személyben játszható fantasy RPG játék, amiben az egyjátékos elbeszélés kombinálva van a sandbox MMO elemmel. Akik pedig létrehozták a játékot, azok között olyan nevek is vannak, mint Richard “Lord British” Garriot az Ultima sorozat készítője, vagy Starr Long az Ultima Online eredeti igazgatója és Tracy Hickman a sokak által szeretett Dragonlance novellák és Dungeon & Dragons modulok szerzője.

“Annyira izgatottak vagyunk, hogy az Episode 1 kikerül a korai hozzáférésből és elindul élesben! Minden hónapban további újdonságok érkeznek majd, amelyek új tartalmakat, új funkciókat és hibajavításokat tartalmaznak majd. Ezen a héten jelentjük be a 2018 Q2-es ütemtervünket is, amely felvázolja, hogy a második negyedévben milyen újdonságok érkeznek majd a játékba. Ezek között megtalálható lesz partikereső, Caste Defense Scenario-k, még több loot, több recept, sörfőzés és további teljesítmény javítások.”

A mai napon 8:30 am Pacific / 11:30 am Eastern idő szerint indul a játék élesben. Aki ki akarná próbálni, annak ajánljuk az ingyenes Trial lehetőségét.