HírekKiemeltMMORPGShroud of the AvatarVillámhír

Shroud of the Avatar – Elérkezett a hivatalos indulás napja

Kilépett a korai hozzáférési státuszból a Shroud of the Avatar MMORPG és ha minden jól megy ma délután élesben is elindul.

Shroud of the Avatar - Elérkezett a hivatalos indulás napja

A Shroud of Avatar egy újfajta harmadik-személyben játszható fantasy RPG játék, amiben az egyjátékos elbeszélés kombinálva van a sandbox MMO elemmel. Akik pedig létrehozták a játékot, azok között olyan nevek is vannak, mint Richard “Lord British” Garriot az Ultima sorozat készítője, vagy Starr Long az Ultima Online eredeti igazgatója és Tracy Hickman a sokak által szeretett Dragonlance novellák és Dungeon & Dragons modulok szerzője.

“Annyira izgatottak vagyunk, hogy az Episode 1 kikerül a korai hozzáférésből és elindul élesben! Minden hónapban további újdonságok érkeznek majd, amelyek új tartalmakat, új funkciókat és hibajavításokat tartalmaznak majd. Ezen a héten jelentjük be a 2018 Q2-es ütemtervünket is, amely felvázolja, hogy a második negyedévben milyen újdonságok érkeznek majd a játékba. Ezek között megtalálható lesz partikereső, Caste Defense Scenario-k, még több loot, több recept, sörfőzés és további teljesítmény javítások.”

A mai napon 8:30 am Pacific / 11:30 am Eastern idő szerint indul a játék élesben. Aki ki akarná próbálni, annak ajánljuk az ingyenes Trial lehetőségét.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár