Shakes & Fidget – Ma indul a Remastered verzió!

Néhány éve még nagy rajongója voltam a böngészős játékoknak és bizony a Shakes & Fidget is befigyelt a listámban a maga kellemesen kretén stílusával.

Shakes & Fidget - Ma indul a Remastered verzió!

Ma érkezett a hír, hogy egy sikeres nyílt béta fázis után a mai napon élesedik a böngészős játék Remastered verziója. Ez azt jelenti, hogy a mai napon 16:00 órától mindenki számára elérhetővé válik egy teljesen újratervezett verziója a játéknak, a Shakes & Fidget Remastered.

A rajongók számos újdonságot könyvelhetnek majd el ezzel a verzióval, hiszen például az öreg Flash alapot felváltja a Unity Engine és a WebGL. Temérdek újonnan elkészített grafika ragyog majd fel a játékban és ráadásul full HD-ban, de még akár 4K-ban is. Ezen kívül jelentős optimalizációs változások is érintik a játékot, valamint a menürendszereken belül történő navigációt is egyszerűsítették.

Ami pedig a játék eredeti verzióját illeti, további értesítésig még az is elérhető marad. Az iOS és Android alkalmazások átállása 2019 első negyedévében várható. Akit érdekel a dolog az itt belevághat a mókába.