Shadows: Awakening – Érkezett egy gameplay trailer a hamarosan megjelenő RPG játékhoz

Eljött az idő, hogy mélyen a sötétségbe nézzünk, ami a Kalypso Media által készített Shadows: Awakening-ben vár minket. A játék hamarosan elérhetővé válik, addig is nézzük meg a frissen kiadott gameplay trailer-t.

Shadows: Awakening - Érkezett egy gameplay trailer a hamarosan megjelenő RPG játékhoz

Az új videó bemutatja a különböző játszható karaktereket, amelyek mindegyike halálos képességekkel felruházva várja, hogy végre az irányításunk alatt onthassák ellenségeink vérét.

A Shadows: Awakening egy izometrikus single-player RPG, valós idejű taktikai küzdelemmel. Az árnyék birodalmából megidézett démon felett is átvehetjük az irányítást. De ez még semmi. Két világban is jelen lehetünk egy párhuzamos univerzumnak köszönhetően. Mindenféle különös megerőltetés nélkül válthatunk át a halandó síkról az árnyék birodalom síkjába. Ráadásul több karakter között is váltogathatunk ily módon. Három hős közül választhatunk, mindegyiknek saját története, küldetésmenete és párbeszédei vannak. Nyeljünk el lelkeket a 14 játszható karakter közül, akiknek mind egyedi képességeik vannak. A különböző karakterek képességeit kombinálhatjuk, hogy a pusztítás még hatalmasabb lehessen.

A játék több mint 20 órányi játékidőt ígér, viszont a különböző történetek és küldetések miatt több mint 60 órára tornázhatjuk ezt fel. A megjelenés 2018-ra van belőve Playstation 4-en Xbox One-on és PC-n.