Shadowgun Legends – Megvan az ígéretesnek tűnő mobil MMOFPS indulási dátuma!

A Madfinger Games bejelentette, hogy a mobilra szánt MMOFPS játékuk, a Shadowgun Legends, márciusban kezdetét veszi.

Shadowgun Legends - Megvan az ígéretesnek tűnő mobil MMOFPS indulási dátuma!

A játék Android és iOS rendszereken, valamint Nvidia Shield-en is elérhető lesz március 22-vel. A játékban a fő történetszál mellett raid-ek is megtalálhatóak lesznek, amik 4 bolygón keresztül vezetnek minket és több mint 200 küldetésen. Ezen kívül kiterjedt craft rendszerrel is rendelkezik a játék, aminek segítségével szét tudjuk szedni a tárgyakat alapanyagaikra, hogy aztán a több száz variáció közül kiválasztva valamit, ismét összerakjuk.

Már elérhető az előregisztráció a Google Play-en, vagy a játék honlapján, amiért cserébe mindenféle jó holmit kaphatunk a játék indulásakor.

A játék azt ígéri, hogy több millió játékos mellett a mi feladatunk is az emberiség megmentése lesz, egy titokzatos támadó fajtól, amit egy kihívásokkal teli történet vezérelt kampány során tudunk majd végrehajtani. Ezek mellé jönnek a dungeon-ök, raidek és co-op küldetések. Hírnevet pedig a Fame rendszeren keresztül szerezhetünk magunknak. A harcot pedig az eddigi legfejlettebb fegyver és páncél rendszer segítségével vehetjük fel, amit eddig még sehol nem láthattunk mobil játékban. Összegyűjthetünk 500 halálos fegyvert és több mint 500 különböző fegyver darabot. Mindezt megfűszerezve több száz kozmetikai holmival. A grafikára sem lehet igazán panaszunk, de mindenki nézze meg maga, a játék trailerében.