HírekKiemeltMMORPGSecret World LegendsVillámhír

Secret World Legends – Megérkezett a Dawn of the Morninglight frissítés, irány Afrika!

Megérkezett a legújabb frissítés a Secret World Legends-be, a Dawn of the Morning Light, amiben a játékosok először tehetik be a lábukat Afrikába.

Secret World Legends - Megérkezett a Dawn of the Morninglight frissítés, irány Afrika!

Afrikában nem kisebb feladatunk lesz, mint beszivárogni a Morninglight kultusz baljós árnyai közé, ahol egy teljesen hang alapú történet is vár ránk, valamint harcolhatunk mindenféle ősi Dél-Afrikai folklór által ihletett ellenség ellen.

Itt az ideje, hogy belépjünk az akcióba és szétfeszítsük a Morninglight erődöt Dél-Afrikában. Itt az ideje, hogy megtaláljuk a válaszokat és Marquard-ot. Ez a frissítés is teljesen ingyenes, ami Kaidan eseményei és az Orochi Tower-en keresztüli felemelkedésünk után történik. Ha végeztünk a Tokyo-i történetszállal, fogunk kapni egy SMS-t egy titokzatos feladótól. Isten hozott egy új hajnalban. Csak figyelj a kijárási tilalomra, oké?

A frissítéssel érkező patch note teljes tartalmát itt megtaláljátok.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár