HírekKiemeltMMORPGSecret World Legends

Secret World Legends – Lessünk bele a hamarosan érkező Agent Network-be

A Funcom Community Manager-e Andy Benditt tett közzé egy rövid kis videót a Secret World Legends Facebook oldalán, amiben röviden bemutatja a játékba hamarosan érkező Agent Network rendszert.

Secret World Legends - Lessünk bele a hamarosan érkező Agent Network-be

A új funkció bevezetése után, a játékosok úgynevezett Agent Dossier-eket gyűjthetnek. Ezek a dossziék gyakorlatilag ügynökök adatlapjai, amiket tüzetesen át is vizsgálhatunk. A dosszié tartalmazza az adott ügynök fényképét, képességeit és egy rövid életrajzi leírást is és a speciális trait-eket, amivel rendelkezik. Természetesen minden ügynök más és más képességekkel bír.

De mire is jó ez az egész rendszer? Nos az ügynökeinket elküldhetjük küldetésekre, de ami még fontosabb mindegyik ügynök rendelkezik 2 passzív képességgel, amiknek értékei a mi karakterünk értékeihez adódnak hozzá. Számos ügynök lehet a birtokunkban, azonban egyszerre csak 3 lehet aktív. Ez azt is jelenti, hogy összesen 6 passzív képesség növelheti a karakterünk értékeit.

Nagyon érdekesnek tűnik a koncepció, bár már sok helyen láttunk hasonlót.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár