HírekKiemeltMMORPGSecret World LegendsTeszt

Secret World Legends – Első benyomások

A Secret World Legends head start elindult pár nappal ezelőtt és úgy döntöttünk adunk az átalakított, ingyenes MMORPG-nek egy újabb esélyt. Nagyjából 14 órányi játékidő után javarészt jó véleménnyel vagyunk a játékról.

Ennyi idő természetesen nem elég ahhoz, hogy egy átfogóbb képet alkossunk a játékról, viszont annyi már kiderült, hogy a Funcom mindenképp egy játszható MMORPG-t adott vissza a játékosbázisának. A Secret World Legends head start során hamar ráébredtünk arra, hogy érdemes jól átgondolni melyik kezdő build-el esünk neki a játéknak, mert akad pár olyan sablon, ami szinte garantálja, hogy questelés közben veszélyben van az összes környezetünkben lévő törékeny tárgy, valamint klaviatúránk és egerünk épsége is.

Secret World Legends - Első benyomások

A legrosszabb döntés, amit az elején meghoztunk az valószínűleg az volt, hogy a Warlock összeállítást választottuk. Talán figyelni kellet volna a nehézségi fokozatára, ami 5 koponyás, azaz a legnehezebb. Mi mást is választott volna a HardMode, mint az egyik legzagyvább és legtörékenyebb buildet, de persze ezt úgy 5-6 óra agysejt pusztítás után orvosoltuk. Második körben a Trickstert próbáltuk ki, ami viszont nagyon is élvezhető és nincs pofánk bevallani, hogy egy koponyás nehézségű, de most mégis megtettük. A Trickster egy igazi túlélőgép, és igazából legjobban tankként üzemel. A Chaos skillek nagyon látványosak, és a dupla pisztoly sem mutat rosszul.

Secret World Legends - Első benyomások

A kezdő zóna persze nem sokat változott, így nem volt túl izgalmas újra bejárni a ködös várost. A combat talán élvezhetőbb lett az eredeti Secret World-höz képest, bár még mindig olyan érzést kelt, mintha nem találnánk el a mobokat. Ez valószínűleg részben az enyhén gagyi és irritáló hangeffektek miatt van, de a melee skill animációk is javításra szorulnak, kivéve a Chaos magic-esek. A karakterkinézet se tökéletes, igazából látványosan nem is nagyon változott.

Innen folytatjuk a Secret World Legends tesztelését, és hamarosan egy részletesebb leírással fogunk boldogítani titeket. Ne feledjétek, hogy a játék már mindenki számára ingyen elérhető.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár