Secret World Legends – Első benyomások

A Secret World Legends head start elindult pár nappal ezelőtt és úgy döntöttünk adunk az átalakított, ingyenes MMORPG-nek egy újabb esélyt. Nagyjából 14 órányi játékidő után javarészt jó véleménnyel vagyunk a játékról.

Ennyi idő természetesen nem elég ahhoz, hogy egy átfogóbb képet alkossunk a játékról, viszont annyi már kiderült, hogy a Funcom mindenképp egy játszható MMORPG-t adott vissza a játékosbázisának. A Secret World Legends head start során hamar ráébredtünk arra, hogy érdemes jól átgondolni melyik kezdő build-el esünk neki a játéknak, mert akad pár olyan sablon, ami szinte garantálja, hogy questelés közben veszélyben van az összes környezetünkben lévő törékeny tárgy, valamint klaviatúránk és egerünk épsége is.

Secret World Legends - Első benyomások

A legrosszabb döntés, amit az elején meghoztunk az valószínűleg az volt, hogy a Warlock összeállítást választottuk. Talán figyelni kellet volna a nehézségi fokozatára, ami 5 koponyás, azaz a legnehezebb. Mi mást is választott volna a HardMode, mint az egyik legzagyvább és legtörékenyebb buildet, de persze ezt úgy 5-6 óra agysejt pusztítás után orvosoltuk. Második körben a Trickstert próbáltuk ki, ami viszont nagyon is élvezhető és nincs pofánk bevallani, hogy egy koponyás nehézségű, de most mégis megtettük. A Trickster egy igazi túlélőgép, és igazából legjobban tankként üzemel. A Chaos skillek nagyon látványosak, és a dupla pisztoly sem mutat rosszul.

Secret World Legends - Első benyomások

A kezdő zóna persze nem sokat változott, így nem volt túl izgalmas újra bejárni a ködös várost. A combat talán élvezhetőbb lett az eredeti Secret World-höz képest, bár még mindig olyan érzést kelt, mintha nem találnánk el a mobokat. Ez valószínűleg részben az enyhén gagyi és irritáló hangeffektek miatt van, de a melee skill animációk is javításra szorulnak, kivéve a Chaos magic-esek. A karakterkinézet se tökéletes, igazából látványosan nem is nagyon változott.

Innen folytatjuk a Secret World Legends tesztelését, és hamarosan egy részletesebb leírással fogunk boldogítani titeket. Ne feledjétek, hogy a játék már mindenki számára ingyen elérhető.