HírekKiemeltMMORPGSecret World Legends

Secret World Legends – Érkezik a Dawn of the Morninglight frissítés

A Funcom bejelentette, hogy a Secret World Legends hamarosan új történeti tartalommal bővül, ami a Dawn of the Morninglight nevet viseli.

Secret World Legends - Érkezik a Dawn of the Morninglight frissítés

Az új tartalmak Afrikában várnak a játékosokra, ami egy teljesen új terület lesz a játékban. A frissítés magában foglalja a teljesen új hang alapú történetet is, amiben a teljesen Dél-Afrikai folklór által ihletett szörnyek ellen kell felvegyük a harcot és felfedni a Morninglight kultusz baljós árnyait.

Secret World Legends - Érkezik a Dawn of the Morninglight frissítés

“Ez az a fejezet, amire minden Secret World Legends játékos várt eddig” – mondta Josh Mills a Secret World Legends producere. “Amióta Tokiót elhagytuk, mindenki arra volt kíváncsi, hogy merre haladunk tovább. Az egész csapat nagyon izgatott, hogy végre válaszolhatnak erre a kérdésre és a történetet egy olyan helyre vihetik, mint Dél-Afrika. Ez a SWL nem az lesz, amit korábban már láthattál” – Tette hozzá.

A Dawn of the Morninglight frissítés április 4-én érkezik.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár