HírekKiemeltSatisfactory

Satisfactory – Bemutattak egy játékot, amiről a nevén kívül semmit sem tudunk

A Coffee Stain Studios, akiknek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Goat Simulator, vagy a Sanctum, ma egy új játékukat mutatták be, a Satisfactory-t.

Satisfactory - Bemutattak egy játékot, amiről a nevén kívül semmit sem tudunk

Bemutatták, vagyis pontosabban kiadtak egy teaser trailer-t, amiből megtudjuk a játék nevét, viszont semmi mást. A videóban egy aranyos dinó szerű lényt látunk végig, miközben bámul ki a fejéből, a háttérben pedig valami gép zaját lehet kivenni, amint épp megérkezik, kiszáll belőle valaki, majd elkezd babrálni valamivel, majd aki jól végezte dolgát szépen elmegy, legalábbis a lényecske feje mozgásából erre lehet következtetni. Hölgyeim és Uraim, íme a Satisfactory!

A játékról semmi nem tudni, viszont már lehet jelentkezni az Alpha tesztekre, ami előre láthatóan májusban veszi kezdetét. A végleges verziónak még nincs megközelítőleg sem kiadási dátuma. További információk a játékról az elkövetkező hónapokban várhatók.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár