Royal Blood – Elindult az elő-regisztráció az akció MMORPG-re!

Még tavaly szeptemberében írtunk a Royal Blood-ról a GAMEVIL gótikus akció MMORPG-ről, amit mobilra szántak és akkoriban nagyon úgy tűnt, hogy a mellekre helyezik a hangsúlyt.

Royal Blood - Elindult az elő-regisztráció az akció MMORPG-re!

A GAMEVIL bejelentette, hogy immár mindenki elő-regisztrálhat a közelgő gótikus akció MMORPG mobiljátékukra a Royal Blood-ra. A mai naptól egészen június 5-ig van erre lehetőség, aminek jutalma 300 gyémánt és 200 ezer arany lesz a játék indulásakor.

A Royal Blood PC színtű MMORPG élményt hoz a mobiljainkra és táblagépeinkre. Megtapasztalhatjuk a 70 vs 70 csaták igazi hangulatát és egy hatalmas nyílt világba merülhetünk el. Az élő és lélegző nyílt világ intelligens módon integrálja az eseményeket és küldetéseket, hogy zökkenőmentes játékot biztosítson a játékosoknak. A “combat-stance” rendszernek köszönhetően pedig egy a megszokottaktól eltérő harci mechanikát kaphatunk.

Maga a játék egy igen ambiciózus vállalkozás a GAMEVIL részéről, hiszen már több mint két éve fejlesztik és több száz fejlesztő és tervező dolgozott már a játékon azóta.

Az elő-regisztráció itt érhető el Androidra.