Royal Blood – A Gamevil új mobil MMORPG-t indít világszerte

A Gamevil első saját fejlesztésű mobil MMORPG-je, a Royal Blood, világszerte elérhető lett a Google Play-en és az App Store-ban. A játék díjnyertes grafikával érkezik a Unity-nek köszönhetően.

Royal Blood - A Gamevil új mobil MMORPG-t indít világszerte

A Royal Blood olyan élményt ígér, mely nem különbözik egy PC-s MMORPG-től, PvP és PvE tartalommal, valamint látványos karakterekkel és környezettel. A Unity 5 motor teljesítményének kihasználásával a Gamevil egy hatalmas nyílt világba invitálja a játékosokat, ahol valósidejű harcok és egy élethű környezet vár minket.

A Royal Blood MMORPG úgy indul, mint bármely más hasonló játék, két frakció közül választhatunk – vagy Aslan birodalmához csatlakozunk, vagy az istenek által teremtett Harmion-okhoz. Az epikus középkori történetbe merülve a játékosok különböző küldetéseket teljesíthetnek, egy óriási nyílt csatatéren. Négy választható class van jelenleg a játékban – a Ranger, a Warrior, a Mage és a Bard. A Royal Blood összetett karakterkészítő rendszere lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egyedi megjelenésű avatárokat hozzanak létre.

Royal Blood - A Gamevil új mobil MMORPG-t indít világszerte

A játék egyik különlegessége például a 70 vs 70-es PvP aréna. de persze sok más izgalmas tartalommal szórakoztatja a népet. A játékot mostantól szabadon letölthetitek a Google Play-ről, valamint az App Store-ból.