Robocraft Royale – Elindult korai hozzáférésben a Steamen

A Robocraft Royale a legfrissebb játéka a Freejam csapatának, ami a mai naptól elérhető Steamen korai hozzáférésben.

Robocraft Royale - Elindult korai hozzáférésben a Steamen

Ez az a játék, amiben a Transformers és a Fortnite találkozik. Hogy ez mennyire jó is valójában, azt mindenki döntse el maga. Ami biztos, hogy az egész játék egy hatalmas 64 négyzetkilométeres térképen zajlik, amin mindenféle különös járműveket irányítva kell felfedeznünk a pályán található megfigyelőközpontokat, erőműveket, erdőket és további számos épületet. 100 játékos, 100 érdekes jármű, amit vezethetünk és harca vihetünk.

A robotok elég változatosak, 5 év munkája van beléjük fektetve, no meg a több milliós Robocraft közösség ötletei. Számos módon győzedelmeskedhetünk, hála a Robocraft Royale sebzési mechanizmusának. Egyszerűen nyomorékká tehetjük az ellenfelünket a mozgási rendszerinek a kiiktatásával, vagy totális csapást is mérhetünk rá.

A Freejam csapata a jövőben is tervezi további, a játékosok által ihletett járművek létrehozását és a játékba való beillesztését, valamint különféle események létrehozását is. A kozmetikai lehetőségek tágítását és a térkép változásai is tervben vannak, amely során a játékosoknak még inkább a túlélésre kell majd koncentrálniuk.

A játék elérhető Steamen.