HírekKiemeltMMORPGRift Online

Rift – Elsöprő siker a Rift Prime szerver!

A játékosok és a média is rendkívül pozitívan fogadta a Rift Prime szerver indulását és egyáltalán a létrejöttét. A Trion Worlds izgatottan közölte a nagyérdeművel, hogy szervere az első hónap alatt rendkívül sikeres volt.

Rift - Elsöprő siker a Rift Prime szerver!

Több ezer játékos vetette bele magát a játékba a Rift Prime szerverén és több mint 5 millió teljesített küldetés mellett több tízezer dungeon-t is kitakarítottak az elmúlt egy hónap alatt. A szerver populációja továbbra is magasan áll és az első napokban több száz játékos csatlakozott egy-egy egyszerű nyílt világi eventhez folyamatosan.

“Az első napon Silverwood dinamikus eseményének ideje alatt megdőlt minden eddigi rekord a Rift történetében, hiszen közel ezer ember küzdött a kihívással, ami ott várt rá. A csapatmunka egyszerűen fantasztikus volt. Akkor és ott tudtuk, hogy jó döntés volt elindítani a Rift Prime-ot.” – Mondta Amanada Fry a Rift producere.

“A Rift Prime óriási sikert aratott az első hónapban és nem tudjuk elégszer megköszönni a Rift közösségének a támogatását” – mondta Scott Hartsman a Trion Worlds vezérigazgatója. “Büszkék vagyunk, hogy képesek vagyunk olyan módon alkalmazkodni, ahogyan azt a játékosaink elvárják és megadhatjuk nekik azt, amit akarnak. A Rift Prime egy nagyszerű példa erre” – tette hozzá.

Míg az első hónap hatalmas siker volt, a csapat már azon dolgozik, hogy mit hozzon a jövő a Prime szerver számára. Az elkövetkező hetekben a játékosok csatlakozhatnak majd az első raidhez, ahol szembenézhetnek majd a hatalmas Greenscale sárkánnyal és további izgalmas tartalmakkal.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár