Rift – Elsöprő siker a Rift Prime szerver!

A játékosok és a média is rendkívül pozitívan fogadta a Rift Prime szerver indulását és egyáltalán a létrejöttét. A Trion Worlds izgatottan közölte a nagyérdeművel, hogy szervere az első hónap alatt rendkívül sikeres volt.

Rift - Elsöprő siker a Rift Prime szerver!

Több ezer játékos vetette bele magát a játékba a Rift Prime szerverén és több mint 5 millió teljesített küldetés mellett több tízezer dungeon-t is kitakarítottak az elmúlt egy hónap alatt. A szerver populációja továbbra is magasan áll és az első napokban több száz játékos csatlakozott egy-egy egyszerű nyílt világi eventhez folyamatosan.

“Az első napon Silverwood dinamikus eseményének ideje alatt megdőlt minden eddigi rekord a Rift történetében, hiszen közel ezer ember küzdött a kihívással, ami ott várt rá. A csapatmunka egyszerűen fantasztikus volt. Akkor és ott tudtuk, hogy jó döntés volt elindítani a Rift Prime-ot.” – Mondta Amanada Fry a Rift producere.

“A Rift Prime óriási sikert aratott az első hónapban és nem tudjuk elégszer megköszönni a Rift közösségének a támogatását” – mondta Scott Hartsman a Trion Worlds vezérigazgatója. “Büszkék vagyunk, hogy képesek vagyunk olyan módon alkalmazkodni, ahogyan azt a játékosaink elvárják és megadhatjuk nekik azt, amit akarnak. A Rift Prime egy nagyszerű példa erre” – tette hozzá.

Míg az első hónap hatalmas siker volt, a csapat már azon dolgozik, hogy mit hozzon a jövő a Prime szerver számára. Az elkövetkező hetekben a játékosok csatlakozhatnak majd az első raidhez, ahol szembenézhetnek majd a hatalmas Greenscale sárkánnyal és további izgalmas tartalmakkal.