Riders of Icarus – A mobilverziónak úgy tűnik befellegzett, a PC-s verzió meg újjáéled

Még tavaly év vége felé írtunk a Riders of Icarus mobilverziójáról az Icarus M-ről, amit a Netmarble hozott volna el nekünk, akiknek már annyi jó kis mobil MMORPG-t köszönhetünk.

Riders of Icarus - A mobilverziónak úgy tűnik befellegzett, a PC-s verzió meg újjáéled

Nos úgy tűnik, hogy a mobilverziónak lőttek. A Netmarble elmondta, hogy a belső csapata a játék minőségbiztosítási folyamatnál tartott, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy a játék stabil, amikor kaptak egy levelet a WeMade-től, amiben a kiadási szerződés megszüntetése szerepelt. A Netmarble a fejlesztés során tanácsadással segítette a játék fejlesztését, ezért nehezen fogadták a hírt. Ezen a héten találkoznak a Netmarble és a Wemade vezetői, hogy megvitassák a helyzetet, mielőtt bármilyen hivatalos döntés születik.

Ami pedig a Riders of Icarus-t illeti 1 év némaság után végre ismét lehet hallani a játékról, ugyanis bejelentették, hogy mikre számíthatunk majd az év folyamán. A tervek között szerepel egy különleges MacBain kereskedő, a Tempering rendszer fejlesztései, World Cup event, party mód az Ellora’s Spire-hoz és egy új régió, Turinman megnyitása augusztus körül.

Riders of Icarus - A mobilverziónak úgy tűnik befellegzett, a PC-s verzió meg újjáéled

“Ahogy sokan észrevehettétek a fejlesztés szinte egy évre megállt az Icarus számára, bizonyos előre nem látható körülmények miatt. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy az elkövetkező hónapokban fokozatosan javulni fog a játék és senki sem fog csalódni azok közül, akik továbbra is támogatnak minket” – jelentette ki a csapat.