Revelation Online – Windswept Gauntlet

Keresed a lehetőséget a boss aprításra? Saját magad akarod kibelezni Nuanor legnagyobb, leggonoszabb szörnyeit? Akkor nem kell tovább keresned, mert megtaláltad a helyet, ahol mindezt megteheted a Revelation Online-ban.

A Revelation Online-ban Windswept Gauntlet az a hely, ahol a játékosok tesztelhetik és egyúttal javíthatják is képességeiket a különböző boss-okon.

Revelation Online - Windswept Gauntlet

Csak kiválasztasz magadnak egy class-t és ellenfélnek egy bosst. Minden skill használható lesz az adott class-al, illetve attól függően, hogy milyen ellenfelet választasz, kaphatsz további képességeket is.

Nem lesz másra szükséged mint szilárd idegekre, elfogadható DPS-re és a képességre, hogy reagálj mindenre akkor, amikor kell, hogy elérd a maximális pontszámot (1200, 600 a védekezésért + 600 a támadásért). Megkapod a győzelemhez szükséges feltételeket (72,000 gearscrore), ezért bármelyik class-t nyugodtan választhatod.

Revelation Online - Windswept Gauntlet

Az elején csak 9 boss közül választhatsz és ahhoz, hogy az utolsó boss-t Scarlet Wyrma-t elérhetővé tedd, minden másik boss-t előtte le kell győznöd. Scarlet Wyrma izgalmas kihívást jelent az előző boss-ok után, úgyhogy ne kényelmesedj el a végére.

Revelation Online - Windswept Gauntlet

Boss lista

Flame Lord
Chubby
Samul
Gohn
Demon Urgon
Earkus
Earkus the Brutish
Scarlet Wyrma
Changgus
Yungo

Novice Practice Mode

Lehetőséged van gyakorló módra is, ahol egy próbabábun tesztelheted a különböző class-okat, hogy majd éles helyzetben is helyt tudj állni velük.

Revelation Online - Windswept Gauntlet

Jutalmak

Ígéretes jutalmak várnak minden héten rád, ha teljesíted a feladatokat. Special Skill Page-ek mellett szerezhetsz egy Skyfire Dragon Wing-et is igaz csak limitált ideig. Ennek segítségével a heti limiten felül is győzhetsz le még boss-okat Windswept Gauntlet-ben.

Revelation Online - Windswept Gauntlet

A lehetőség adott, kihívásra fel!

forrás: https://ro.my.com/en