Revelation Online – Új szerverek érkeznek hamarosan!

Érkezett egy érdekes hír a Revelation Online-al kapcsolatban. A My.com bejelentette, hogy a Steam indulás miatt két új szervert indít, az egyiket Európában, a másikat pedig Amerikában.

Revelation Online - Új szerverek érkeznek hamarosan!

A hivatalos szöveg szerint, a Steam indulást követő 24 órában a fékezhetetlen játékosok kérésére új szervereket indítanak a játékban. Amikor megláttam ezt, akkor már tudtam, hogy itt valami bűzlik. De aztán továbbgondoltam a dolgot és teljes mértékben rádöbbentem, hogy itt valami bűzlik. Egyetlen röpke pillanatra azt hittem, hogy akkora siker volt a Steam indulás, hogy ellepték a játékosok a szervereket, rögtön ezután elszégyelltem magam kicsit és három másodperccel később már a Steamcharts-ot nézegettem, ahol ez a látvány fogadott.

Revelation Online - Új szerverek érkeznek hamarosan!

A hír további részében arra hivatkozik a My.com, hogy esélyt akarnak adni az új játékosoknak, hogy eldönthessék. hogy egy már megalapozott régi szerveren szeretnének érvényesülni, vagy egy teljesen új szerveren. Kérdezem én, hogy egy ilyen látvány után (amit fent láthattok) hogyan írhatnak le ilyet. Ismét a szokásos marketing, hogy aztán 2 hónap múlva érkezzen ismét a szerverösszevonás.

Mindenesetre indítottak egy szavazást, hogy mi legyen az új szerverek neve.