Revelation Online – Produceri levél érkezett

Bemutatkozott Ty Parr, a Revelation Online új producere, aki nemrég csatlakozott a My.com csapatához és remélhetőleg rendet vág a játék háza táján.

Revelation Online - Produceri levél érkezett

Kezdésnek rögtön meg is ígérte, hogy innentől kezdve rendszeres tájékoztatást kapunk tőle a játék állapotával kapcsolatban. Elmondása szerint a játék közössége hosszú utat tett meg, mire idáig eljutottak. Itt valószínűleg arra a maroknyi emberre gondol, aki valóban megtette velük az utat. Az egyik legfontosabb feladatuknak a hibák rögzítését és javítását tartja. Sajnos az egyik de nem a legfontosabb feladatnak. A prioritási listáján jelenleg a játék német és francia nyelvre való fordítása szerepel. Ezeket februárban kicsit megbétáztatják, majd márciusban élesítik.

A fejlesztőcsapatot azonban arra kérte, hogy a hibák javítását helyezzék az újdonságok fejlesztése elé. Ez alapján állította össze a fontossági sorrendjét, amit mostantól kezdve alkalmazni kíván.

  • Német és francia változat
  • Bugok rögzítése
  • Új tartalom

És persze nem felejti el jelezni azt sem, hogy mind a három témakör hatalmas munkával jár, ezért egy-egy probléma rögzítése akár hetekig is elhúzódhat. Biztató igaz?