HírekKiemeltMMORPGRevelation online

Revelation Online – Produceri levél érkezett

Bemutatkozott Ty Parr, a Revelation Online új producere, aki nemrég csatlakozott a My.com csapatához és remélhetőleg rendet vág a játék háza táján.

Revelation Online - Produceri levél érkezett

Kezdésnek rögtön meg is ígérte, hogy innentől kezdve rendszeres tájékoztatást kapunk tőle a játék állapotával kapcsolatban. Elmondása szerint a játék közössége hosszú utat tett meg, mire idáig eljutottak. Itt valószínűleg arra a maroknyi emberre gondol, aki valóban megtette velük az utat. Az egyik legfontosabb feladatuknak a hibák rögzítését és javítását tartja. Sajnos az egyik de nem a legfontosabb feladatnak. A prioritási listáján jelenleg a játék német és francia nyelvre való fordítása szerepel. Ezeket februárban kicsit megbétáztatják, majd márciusban élesítik.

A fejlesztőcsapatot azonban arra kérte, hogy a hibák javítását helyezzék az újdonságok fejlesztése elé. Ez alapján állította össze a fontossági sorrendjét, amit mostantól kezdve alkalmazni kíván.

  • Német és francia változat
  • Bugok rögzítése
  • Új tartalom

És persze nem felejti el jelezni azt sem, hogy mind a három témakör hatalmas munkával jár, ezért egy-egy probléma rögzítése akár hetekig is elhúzódhat. Biztató igaz?

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár