Revelation Online – Érkezik az Oceanview update

Úgy látszik rákapcsoltak a My.com-nál, ugyanis egyre sűrűbben érkeznek frissítések a Revelation Online-hoz, legyen az új tartalom, vagy hibajavítás. A holnapi napon érkezik meg a legújabb tartalom a játékba Oveanview néven.

A frissítés neve nem véletlen. Megérkezik ugyanis az úgynevezett Oceanview House, ami egy saját kis szigetet jelent a tengeren. Ahhoz, hogy ezt megkapjuk el kell látogatnunk Seni Hornbeam-hez a Faery Inn-ben és fel kell vennünk tőle egy küldetést. Erre 40-es szint felett van lehetőségünk. Ahhoz, hogy lehessen egy kis privát szigetünk már rendelkeznünk kell egy medium vagy large apartmannal.

Revelation Online - Érkezik az Oceanview update

Mindegyik Oceanview House rendelkezik egy Fitting szobával. Ebben a szobában modelleket hozhatunk létre a kosztümjeink számára. Összesen 3 féle Fitting szoba közül választhatunk, mindegyik más és más árkategóriába tartozik.

Revelation Online - Érkezik az Oceanview update

Érkezik egy karácsonyi event is, amiben Christmas gremlinekre kell vadásznunk, részt vehetünk a Christmas Costume küldetésekben, vagy megmenthetjük Jibi-t, hogy kinyithassuk az ajándékokat. Az event december 21-én kezdődik és december 28-ig tart.

Revelation Online - Érkezik az Oceanview update

Itt van még nekünk a Tree of Knowledge. A Solar Dew segítségével Starlight Essence-t kaphatunk és aktiválhatjuk a Soul Mark-okat, hogy feloldhassuk a Magic Pool-okat.

Egyéb javítások

  • A screenshot funkció ismét működik
  • A Venom ZX500-nak immár lesz hangja
  • A Group nevek rendesen lesznek kiírva
  • Az Assassin már produkálni fog hangokat és egér módban a dodge rendesen fog működni

A teljes patch note-ot megtaláljátok a hivatalos oldalon.