HírekKiemeltMMORPGRevelation online

Revelation Online – Érkezik az Oceanview update

Úgy látszik rákapcsoltak a My.com-nál, ugyanis egyre sűrűbben érkeznek frissítések a Revelation Online-hoz, legyen az új tartalom, vagy hibajavítás. A holnapi napon érkezik meg a legújabb tartalom a játékba Oveanview néven.

A frissítés neve nem véletlen. Megérkezik ugyanis az úgynevezett Oceanview House, ami egy saját kis szigetet jelent a tengeren. Ahhoz, hogy ezt megkapjuk el kell látogatnunk Seni Hornbeam-hez a Faery Inn-ben és fel kell vennünk tőle egy küldetést. Erre 40-es szint felett van lehetőségünk. Ahhoz, hogy lehessen egy kis privát szigetünk már rendelkeznünk kell egy medium vagy large apartmannal.

Revelation Online - Érkezik az Oceanview update

Mindegyik Oceanview House rendelkezik egy Fitting szobával. Ebben a szobában modelleket hozhatunk létre a kosztümjeink számára. Összesen 3 féle Fitting szoba közül választhatunk, mindegyik más és más árkategóriába tartozik.

Revelation Online - Érkezik az Oceanview update

Érkezik egy karácsonyi event is, amiben Christmas gremlinekre kell vadásznunk, részt vehetünk a Christmas Costume küldetésekben, vagy megmenthetjük Jibi-t, hogy kinyithassuk az ajándékokat. Az event december 21-én kezdődik és december 28-ig tart.

Revelation Online - Érkezik az Oceanview update

Itt van még nekünk a Tree of Knowledge. A Solar Dew segítségével Starlight Essence-t kaphatunk és aktiválhatjuk a Soul Mark-okat, hogy feloldhassuk a Magic Pool-okat.

Egyéb javítások

  • A screenshot funkció ismét működik
  • A Venom ZX500-nak immár lesz hangja
  • A Group nevek rendesen lesznek kiírva
  • Az Assassin már produkálni fog hangokat és egér módban a dodge rendesen fog működni

A teljes patch note-ot megtaláljátok a hivatalos oldalon.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár