Revelation Online – Megérkezett az Imperial Wars frissítés

Nagyjából egy hete írtunk róla, hogy a Revelation Online-ba hamarosan egy újabb frissítés landol, az Imperial Wars. Akkor még nem tudtuk, hogy mikor érkezik, de sejthető volt, hogy nem várnak vele annyit, amennyit az angol fordítással vártak.

Revelation Online - Megérkezett az Imperial Wars frissítés

A háborús dobok ismét megszólalnak. Ezúttal nem a barátaiddal, vagy a szervereden lévő ellenségeiddel kell megküzdened, hanem egyesíteni kell erőiteket, hogy szembeszállhassatok a másik szerver játékosaival. Az Imperial War megkezdődött.

Egy héten át tartó háborúba csöppenhetsz bele, ahol próbára teheted tudásodat a másik szerver szintén bátor harcosaival. Több száz játékos (300v300) feszülhet egymásnak, hogy megnyerje a saját szervere számára ezt az ádáz küzdelmet. Ez azonban nem minden, hiszen számos egyéb újdonság is érkezik az Imperial Wars frissítéssel.

  • Class Focus – Fejleszthetjük a gyógyító vagy sebző hatásainkat és csökkenthetjük a bejövő sebzést a karakterünkön, hogy a legjobbat hozhassuk ki belőle.
  • Mercenaries – Érkeznek a zsoldosok, akik segíthetnek nekünk a csatában. De ne számítsunk hűségre tőlük, ha csak nem fizetjük meg érte őket.
  • Badge és Rune frissítés – A Rune és Badge fejlesztésekhez egy új Soul Skill rendszert vezetnek be.