Revelation Online – Megérkezett a New Sulan frissítés és magával hozott mindenféle jóságot

A tegnapi napon megérkezett a Revelation Online-ba a New Sulan frissítés, ami számos új funkciót és egyéb változásokat hozott a játékba.

Revelation Online - Megérkezett a New Sulan frissítés és magával hozott mindenféle jóságot

Elérkezettnek látta az időt a NetEase és a My.com, hogy újraépítsék a játékot az eddigi egyik legnagyobb frissítéssel. Az újjáépítést szó szerint kell érteni, hiszen a New Sulan név sem véletlen. Teljes egészében átalakították Sulan városát és mostantól kezdve még több kaland vár mindenkit, aki betéved oda.

Ami a tartalmat illeti, a főváros, vagyis Sulan átesett némi átalakításon, amelynek köszönhetően a megjelenés és a funkcionalitás is nagyban javult. Új épületek kerültek hozzáadásra és számos új NPC-vel is megismerkedhetünk. Ha már szó esett az NPC-kről, akkor érdemes megjegyezni, hogy nagyon sok eddig megismert NPC funkciója is megváltozott mind szolgáltatások, mind pedig küldetések tekintetében. Összességében elmondhatjuk, hogy egy teljesen új, élettel teli várost kaptunk, amiben könnyebb navigálni.

Revelation Online - Megérkezett a New Sulan frissítés és magával hozott mindenféle jóságot

Természetesen ez még nem minden, hiszen a Dungeon és Raid rendszer is átesett némi finomhangoláson. Ez érinti a nehézségi szinteket és a jutalmazási rendszert is a következő instákban: Darkfall, Deserted Shrine, Grand Bulwark, Tower of Pain, Mech Citadel, Altar of Swords, Eternal Chasm. Néhány Trial dungit eltüntettek, míg a belépésre vonatkozó lehetőségeket átalakították és új boss-ok is hozzáadásra kerültek. Minden nehézségi szint esetében megváltozott a jutalmazási rendszer, számos új jutalom került bevezetésre, illetve a meglévők közül néhány áthelyezésre is került.

Revelation Online - Megérkezett a New Sulan frissítés és magával hozott mindenféle jóságot

A class-ok is átestek egy kis egyensúlyi változáson. Ezek főleg a Vanguard, Occultist és a Spiritshaper karaktereket érintik. A class-ok rugalmassága megnő 49-es szintig, jelentsen ez bármit is. Emellett új női modellek is is bekerültek a játékba az Assassin, Blademaster és a Gunslinger karakterek számára a karakterkészítőben.

Revelation Online - Megérkezett a New Sulan frissítés és magával hozott mindenféle jóságot

A tengerparti házikók mágikus gátja eltávolításra került, így már lehetőség van a közeli vizekben is csobbanni egyet, vagy épp a vízi mountokkal a víz felett kóricálni. Számos új ruhamodell is érkezett az új bútorcsomagok mellé.

A klán rendszert is érte változás. Azok a klánvezérek, akik már több mint két hete nem léptek be a játékba automatikusan elvesztik státuszukat. A Guild területen új Cultivation lehetőségek is helyet kaptak: Crit Defense, Defense Break Resist, Crit Increment és Crit Reduction. Ezek mindegyikét 200 alkalommal lehet aktiválni. Végül pedig a Tower of Loyalty által az egész klán buffot kaphat.

Ez persze még mindig nem minden, hiszen rengeteg egyéb apró javítás, változás érkezett a New Sulan frissítéssel. Próbáljátok ki!