Revelation Online – Megérkezett a First Contact frissítés

Még a hónap elején írtunk róla, hogy érkezik a First Contact frissítés a Revelation Online-ba. A mai napon élesedett a dolog, annak minden előnyével együtt.

Revelation Online - Megérkezett a First Contact frissítés

A First Contact legnagyobb újítása a cross-server funkció, aminek hála a szerverek közötti játék is megoldható végre bizonyos tartalmak esetén. Ezek a 3 vs 3 aréna, a 10 vs 10, 20 vs 20 és a 30 vs 30 battlefield-ek. Ennek hatására új szervert is indítottak, hátha visszacsalnak néhány játékost a játékba. Az új EU szerver neve Emollion.

Az már minket kevésbé érdekel, de azért tény, hogy megcsinálták a játék német és francia fordítását is, ami azért annak a tükrében kicsit amolyan mulatságosan szomorú, hogy a játék indulása után még fél évvel is voltak kínai szövegek az angol kliensben. De úgy tűnik ez már a múlt, hiszen a játék nemrég ünnepelte az első születésnapját itt nyugaton, és úgy tűnik végre van elég erőforrásuk további nyelvekre is lefordítani a játékot.

Annak, aki úgy érzi adna a Revelation Online-nak még egy esélyt, az új szerver remek kiindulási alap lehet. Amennyire mi láttuk az elmúlt egy évben szépen nőtt a tartalom a játékban, habár a játékosbázissal kapcsolatban már nem mernénk ilyet állítani. Mindenesetre a játék még él.