HírekKiemeltMMORPGRevelation online

Revelation Online – Megérkezett a First Contact frissítés

Még a hónap elején írtunk róla, hogy érkezik a First Contact frissítés a Revelation Online-ba. A mai napon élesedett a dolog, annak minden előnyével együtt.

Revelation Online - Megérkezett a First Contact frissítés

A First Contact legnagyobb újítása a cross-server funkció, aminek hála a szerverek közötti játék is megoldható végre bizonyos tartalmak esetén. Ezek a 3 vs 3 aréna, a 10 vs 10, 20 vs 20 és a 30 vs 30 battlefield-ek. Ennek hatására új szervert is indítottak, hátha visszacsalnak néhány játékost a játékba. Az új EU szerver neve Emollion.

Az már minket kevésbé érdekel, de azért tény, hogy megcsinálták a játék német és francia fordítását is, ami azért annak a tükrében kicsit amolyan mulatságosan szomorú, hogy a játék indulása után még fél évvel is voltak kínai szövegek az angol kliensben. De úgy tűnik ez már a múlt, hiszen a játék nemrég ünnepelte az első születésnapját itt nyugaton, és úgy tűnik végre van elég erőforrásuk további nyelvekre is lefordítani a játékot.

Annak, aki úgy érzi adna a Revelation Online-nak még egy esélyt, az új szerver remek kiindulási alap lehet. Amennyire mi láttuk az elmúlt egy évben szépen nőtt a tartalom a játékban, habár a játékosbázissal kapcsolatban már nem mernénk ilyet állítani. Mindenesetre a játék még él.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár