Revelation Online – Isten hozott Steamen!

Ahogy korábban már megtudhattuk a Revelation Online Steamen is szerencsét próbál. Ennek a napja ma jött el, immár a játék elérhetővé vált a platformon.

Revelation Online - Isten hozott Steamen!

Mondhatnánk, hogy a “hajdanán” fényesebb jövő elé néző játék, már csak árnyéka régi önmagának, de igazából sokat javult a játék az elmúlt időszakban. Meg igazság szerint már a nyugati megjelenés pillanatában árnyéka volt a kínai verziónak, amiből elég sok problémája is lett végül. Tartalmilag sokat kapott a játék az elmúlt egy év során és habár ez közel sem volt elég ahhoz, hogy sikeres, vagy éppen népszerű játéknak nevezzük, az biztos, hogy jelenleg jobban megéri vele játszani, mint korábban.

Nem véletlenül döntöttek úgy, hogy a játékot bevezetik Steamre is, hiszen játékosokra szükség van. Pontosabban a játékosoknak van szükségük további játékosokra, a My.com-nak pedig több pénzre van szüksége. A Steam verzió nem különbözik a rendes verziótól, ugyanazok a tartalmak érhetőek el benne és az indulás alkalmából minden Steam játékos kap egy ingyenes Welcome Pack-et, ami egy title-t és egy Little Hyphaean-t tartalmaz. Hölgyek és urak, neki lehet esni ismét.