Revelation Online – Faery Agency bemutató

Bemutatjuk a Faery Agency-t, amely Nuanor világosabb oldalára összpontosító szervezet, melyet elsősorban Volopines működtet a Revelation Online-ban. Sok frakcióval együttműködve készítenek szórakoztató játékokat és élvezhető időtöltést ígérő eseményeket.

Revelation Online - Faery Agency bemutató

A Faery Agency gyakran mindenféle holmit adhat (jegyeket, kincses térképeket) bárkinek, aki szeretne egy kicsit szórakozni. Jutalmaik sem utolsóak. Curious Beads, Soul Crystals, Marks, kozmetikai tárgyak és sok más jutalom ütheti a szerencsések markát.

Revelation Online - Faery Agency bemutató

Ha fel akarod frissíteni a napi Nuanor rutinodat mindenképp keresd meg a Faery Agency ügynökét. Szeretik a kincskeresést, és a kalandorok közül nem sokan panaszkodtak eddig, hogy a kincskeresésből nem leltek valami érdekesre.

Revelation Online - Faery Agency bemutató

A Faery Agency zászlaja alatt azonban kétségtelenül a legjobb dolog a Faerie Funland. Volopine vidámparkja, ami jelenleg a legnagyobb szórakoztató eseményként szolgál egész Nuanor-ban. Az egész lényegében egy hatalmas játéktábla, aminek minden mezője, egy mini játék. Mind más és más jutalmakkal.

Revelation Online - Faery Agency bemutató

A résztvevők megpróbálnak teljesíteni annyi játékot amennyit csak lehet, majd a jutalomba kapott jegyeket gyűjteni, hogy később beválthassák mindenféle mesés dologra.

Jól hangzik? A Faery Agency mindent elkövet, hogy még több embert vonzzon a játékukba, úgyhogy jutalomra fel kalandor!