HírekKiemeltMMORPGRevelation online

Revelation Online – Ersich Forest bemutató

A Sulantól délre fekvő Ersich erdő kétségkívül az egyik legszebb hely egész Nuanor-ban. Köszönhetően a rengeteg őszibarack fának, amik szeretettel ölelik körül rózsaszín leveleikkel.

Az egyik első hely, amivel a Sulan-ba érkező kalandorok találkoznak. Nagy valószínűséggel észre is veszik, hogy mennyire dominálnak ezek a barackfák, ami még Nuanor gyűjtőinek figyelmét is felkeltette.

Revelation Online - Ersich Forest bemutató

Annak ellenére, hogy hiányzik belőle a változatosság, ami más területeken tapasztalható, a gyűjtögetők továbbra is szeretik Ersich erdejét, ahol bőséggel találhatnak barackfákat és jade succulen-t, ezt a két értékes alapanyagot, amit úgy kedvelnek a gyártók.

Revelation Online - Ersich Forest bemutató

Még a helyi szörnyeket – a Muskhornt – is áldásnak tekintik, mivel a húsuk valódi csemegének számít.

Revelation Online - Ersich Forest bemutató

Az Ersich-i erdő azonban otthona egy sokkal veszélyesebb dolognak, mint a Muskhorn. Az erdő őrzőjének, aki éberen figyeli a természetet és megakadályozza a környező erdők káros hatásait. Az Erdő Hölgye egy istennő, aki őriz mindent ezen a vidéken.

Revelation Online - Ersich Forest bemutató

A jó oldalon álló kalandorok, akár segíthetnek is az istennőnek, ha részt vesznek az éjszakai boss kihívásokon, olyan jutalmakért cserébe, amik segítségével jobbá tehetik a felszereléseiket.

Revelation Online - Ersich Forest bemutató

Az Ersich-i erdő otthont ad a csak néhány helyen előforduló Wishing fáknak is. Ezek a fák az Ausgyth Istenek áldását adhatják az utazóknak és kívánságaikat is teljesíthetik.

Akár természetszerető, vagy minden mágikus és misztikus dolog felismerőjéről legyen is szó, az Ersich-i erdő fantasztikus hely minden látogató számára, a Nuanor-on át tartó utazása során.

forrás: https://ro.my.com/en
Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár