Revelation Online – Ersich Forest bemutató

A Sulantól délre fekvő Ersich erdő kétségkívül az egyik legszebb hely egész Nuanor-ban. Köszönhetően a rengeteg őszibarack fának, amik szeretettel ölelik körül rózsaszín leveleikkel.

Az egyik első hely, amivel a Sulan-ba érkező kalandorok találkoznak. Nagy valószínűséggel észre is veszik, hogy mennyire dominálnak ezek a barackfák, ami még Nuanor gyűjtőinek figyelmét is felkeltette.

Revelation Online - Ersich Forest bemutató

Annak ellenére, hogy hiányzik belőle a változatosság, ami más területeken tapasztalható, a gyűjtögetők továbbra is szeretik Ersich erdejét, ahol bőséggel találhatnak barackfákat és jade succulen-t, ezt a két értékes alapanyagot, amit úgy kedvelnek a gyártók.

Revelation Online - Ersich Forest bemutató

Még a helyi szörnyeket – a Muskhornt – is áldásnak tekintik, mivel a húsuk valódi csemegének számít.

Revelation Online - Ersich Forest bemutató

Az Ersich-i erdő azonban otthona egy sokkal veszélyesebb dolognak, mint a Muskhorn. Az erdő őrzőjének, aki éberen figyeli a természetet és megakadályozza a környező erdők káros hatásait. Az Erdő Hölgye egy istennő, aki őriz mindent ezen a vidéken.

Revelation Online - Ersich Forest bemutató

A jó oldalon álló kalandorok, akár segíthetnek is az istennőnek, ha részt vesznek az éjszakai boss kihívásokon, olyan jutalmakért cserébe, amik segítségével jobbá tehetik a felszereléseiket.

Revelation Online - Ersich Forest bemutató

Az Ersich-i erdő otthont ad a csak néhány helyen előforduló Wishing fáknak is. Ezek a fák az Ausgyth Istenek áldását adhatják az utazóknak és kívánságaikat is teljesíthetik.

Akár természetszerető, vagy minden mágikus és misztikus dolog felismerőjéről legyen is szó, az Ersich-i erdő fantasztikus hely minden látogató számára, a Nuanor-on át tartó utazása során.

forrás: https://ro.my.com/en