Revelation Online – Érkezik a housing

Készüljetek fel, hogy új otthonra tehettek szert hamarosan a Revelation Online-ban, ugyanis a következő frissítésben a Safe Haven-ben mindenki új otthon kap.

A 40-es szint elérése után megvásárolhatod a saját tulajdonú kis helyed. A helyet, amit saját ízlésed szerint díszíthetsz vagy meghívhatod a barátaidat is. Öt barátnak még kulcsot is adhatsz, hogy bármikor eljöhessenek hozzád.

Revelation Online - Érkezik a housing

A dekoratív bútorok egy része interaktív, így természetesen bármikor ráülhetünk egy kanapéra, elfeküdhetünk az ágyunkon, vehetünk egy fürdőt a kádban, vagy ruhákat próbálhatunk a ruhásszekrényben.

Revelation Online - Érkezik a housing

Az új otthon életérzés megünneplése alkalmából számos ajándékot kaphatunk különböző NPC-ktől Sulan, Sidus Ur és Fort Whetstone-ban, hogy segítség a díszítést az új házunkban. Ez idő alatt Volopines egy speciális dobozát is megvásárolhatjuk 15,000 Imperial Coin-ért, ami 100 VIP kupont tartalmaz.

Revelation Online - Érkezik a housing

És hogy mekkora az új apartman? Nos három méret közül lehet választani. Kicsi, közepes és nagy. Értelemszerűen minél nagyobb annál drágább. A közepes és nagy apartmanok megvételéhez speciális kuponok is szükségesek.

A Safe Haven frissítés július 26-án érkezik.